Szia! Nem énn leszek itt a megfelelő szellemi tőke , de annyit biztosan elmondok, amit Magyarországon ki lehet motorozni (úgy értem hogy ha rendesen ki is tudod hajtani a gépből amit tud), ahhoz elég még egy 400-as is. Egy 600 meg annyit megy amennyit te mersz...190Km/h 4.-ben, és volt még benne... ..persze mindezt Dyno padon, ha látná esetleg valaki illetékes
Üdv!
Ebben a típusban nézelődöm, FZR 500, 600, FZ 600 és 750.
Melyiknél mire kell figyelni, vagy esetleg melyik miért jobb, stb...
Minden érdekelne róluk, amiket tudni kell, kellhet, hogy aztán később ne bánjam meg a döntést.
Na és még egy kérdés, az FZR 500 mennyivel gyengébb mint a 600?
Úgy értem a kényelmes utazótempóban van különbség?
Tényleg, mennyi egyáltalán ezeknek a kényelmes utazósebesség, illetve mit bírnak, ha az ember hajtja őket?
Köszönöm.:)
Nem kell törölgetni a seggét, ez egy kutya. Hacsak nem fosik valamitől és nem akarod, hogy összekenje a lakást. Jó minőségű kaját kell neki adni. Megszokja a helyet hamar szobatiszta lesz, nem fog bepisilni semmitől. Ha ki kell mennie ott fog toporogni az ajtónál.
A Luca van hogy reggel 6-kor megy sétálni,és nincs ellene kifogása. Szépen elvégzi a dolgát,és felérve visszafekszik aludni. Amikor hazaérek délelőtt fél 10 körül,van hogy még alszik.
Most popsitörlőzünk. Még abban vélekedett velem mia, h ilyenkor felkeléskor egyből séta, vagy kicsit később is jó. Attól fél, h bepisilne, ha hallja, h fürdik meg ilyenek. Előző helyen sosem vitték lé korán.
első egyedülhagyás kipipálva valszeg szépen aludt, mikor hazaértünk puszilkodás, örömködés eddig meglepően kevés a gond a kutyuval. egyedül a kakiösszeszedést-szarospopsitörlést nemszeretem. Akinek van kutya, az mivel törli? sztem simán papírral nem lezs olyan tiszta, mintha nedves popsitörlővel csinálnám, nem?
Ebben a típusban nézelődöm, FZR 500, 600, FZ 600 és 750.
Melyiknél mire kell figyelni, vagy esetleg melyik miért jobb, stb...
Minden érdekelne róluk, amiket tudni kell, kellhet, hogy aztán később ne bánjam meg a döntést.
Na és még egy kérdés, az FZR 500 mennyivel gyengébb mint a 600?
Úgy értem a kényelmes utazótempóban van különbség?
Tényleg, mennyi egyáltalán ezeknek a kényelmes utazósebesség, illetve mit bírnak, ha az ember hajtja őket?
Köszönöm.:)
Sikerült a tankot levenni?
http://www.formation-massage-s...
Jöttem, de má mék is, filmnézés (The Wolverine, 2013)