Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia Zobika!
Dobd át a mail címed légyszi!
Köszi!
Fiatal vagy az 1000-st birnod kel .
Nekem is csak azért 5-600 ccm- van mert már túl a 6 x-n
Jobban oda vannak a csajok egy nagyobb gépért , ezt is kalkuláld bele,de ha mégis sok lesz, akkor könnyedén kisebbre cserélheted
Igen, ebben igazad van.

Meg az is igaz, hogy jó túraútvonalak vannak errefelé.

Na mindegy, majd meglátjuk, tavaszra, vagy legkésőbb nyárra kiderül, hogy mi lesz.
Hát ha szétpörgetett öreg xar, akkor eszi, de olyat a kisebbek közt inkább találsz
Egy 1000-el 6000-ig pörgetve már sportosan haladsz, egy 500-ast meg 8-10 felett kell tartani - szted melyik kopik el előbb?

Ui: ott van neked a borvidék, a hegyek, ott a tó, Pest is egy órányira - vannak annál sokkal xarabb helyek.
Tököm kivan reggel elmentem anyagért az esőben. Haza értem azt azota unatkozom mert esik . Nem tesz nekem jót a pihenés rájöttem
Természetesen élvezni, túrázni, hegyekbe, esetleg pályára is kinéznék egy nagyobb vassal már. Bár oda elég nagy tudás kellene egy ilyen nehéz vashoz:)
Na és az 1000-res "olajzabálásából" mi igaz?
Szasz Pestám, örülök, hogy "látlak"
Beköszöntött a pihenős évszak?
Na majd tavaszig meglátjuk, mi lesz! :D
Addigra eldöntöm, meg gyűjtögetek:)

Igen, füredi vagyok. Hát kinek mi a jó! Én pár éven belül költözni fogok innen, annyira nincs itt semmi. :)
A fenntartása olcsóbb (már ha a gépet nézzük) az adók, bizti az több, dehát ez van Viszont az élmény megfizethetetlen, minden másra meg ott a mastercard
Ja, én is 70 kg alatt vagyok meg 47 éves, ha én bírom tologatni, neked is bírnod kell!
Minek kell? Élvezni, vagy bejárni melóba, mert arra vegyél egy sor2 500-ast, az olcsó átírásban is.
Én nem akarlak rávenni semmire, de ha veszel egy 500-ast, egy év múlva nagyobbat akarsz majd ha meg veszel egy ezredest, pár év múlva kisebbet
Most nézem Tiszafűredi vagy az egy jó hely bázmeg
Laci is kb 70 +/- és mégis ezredese van én is olyan súlyban vagyok .Meg kö venni oszt húzni neki ami a csővőn kifér
Nem beszélve arról, hogy annak a fenntartása is költségesebb ugye, meg maga az átírás is jóval több (sokkal több kW).
De egyébként az se lenne rossz ötlet, csak a súly az lehet tényleg sok lenne kicsit az én 70 kg-omnak.
Hát nem tudom, az már kicsit sok lenne úgy érzem, még!
Igen, egyébként korlátlanom van.
Minimum 750 de mért nem ezres? Igaz, kicsit nehezebb, de azt legalább nem motorozod ki, ha meg nincs eszed, az 500-assal is elpatkolsz ugyanúgy.
Fogyasztásban sincs különbség, meg annak a 2 személy is mind1.
Már ha "A" korlátlanod van... sok van most eladó, kicsi pézért.
Köszönöm!
De jöhetnek még a vélemények, tapasztalatok :)
Esetleg 750-es valakinek?
Üdvözlet ifjú motoros,nekem 500_am van,ebben illetékes vagyok.Az 500 70 -lovas 210-es véggel,a 600 1994-ig 92,utána 98-lovas 240-es véggel gyárilag.De,van itt hölgy 500-al aki ennél gyorsbban is megy vele.Én szinte mindig utassal és/vagy csomaggal megyek,90-100 as tempót tarva 6-alatt eszik.Pályán a legkevesebb 5.2-5.3 jött ki,pedig ketten mentünk felpakolva.Ezek pörgős sportmotorok alul nyomaték kevés,ezért volt olyan hogy vissza kellett vltanom ötödikbe,mert szembeszéltől megtorpant.Ha ritkán viszel utast akkor bőven elég,ha túrázni is akarsz utassal,akkor 600-ast javaslok.
Ez pontosan igy van
viszont kinyalják
Nem tehetek róla, de mindig ez jut eszembe, ha látom, hogy valaki smárolja a kutyáját
PC mániákusoknak ebben aztán ülhetnek a játék mellett

ui: bammeg, van, aki ezt megveszi
Háj! Megintcsak kezdő FZR-esként szólok, mert én Augusztus elején szereztem az enyémet, és kb 4000-*et mentem vele. DE: Az üléspozíció teljesen szuper(én mondjuk szeretem a sportosat). Ezek még azok a régi jó gépek, ezért nem lesz az, mint a mostani műanyag rakétákon, hogy úgy kell ráhajtogatni magadat .De tényleg, eszméletlen picike volt havernak a ZX6-r-je. Persze nem megy úgy, de nem is forog az enyém 20Ezret . Motornak, viszont fantasztikus, nagyon veszi a kanyart, nekem egyelőre 5.8 volt a fogyasztás. És hátul ezen végre nem panaszkodnak, nagy batár dög, jól el lehet férni rajta ....FÉK?...... ...Hát az rendesen 90-es évek eleje...
De egyébként FZR 750 is szóba jöhet, most van is egy eladó, jó áron.
Bár én még egyenlőre csak nézegetem őket, talán tavasszal lesz esedékes a vásárlás.
Mennyit takar ez számokban,kb?
Mennyivel erősebb egy 600-as, (nem lóerőben, azt tudom), és cserébe mennyivel fogyaszt többet?
Ezeknek az üléspozíciójuk milyen? Nagyon hasalós, fekvős, vagy inkább kicsit visszafogottabb?
Fékek milyenek a teljesítményhez? Átlagfogyasztás?
Típushibák, vagy olyan dolgok amikre sűrűn kell figyelni, azok mik?
2 személyes motorozás milyen vele?
Ilyesmik érdekelnének.. :)
Hali
Nekem mind a kettő van: 500-600 is, és nem sok az eltérés .
Amit az egyiken nyersz:lóerő, a másik megeszi :üzemanyagban.
Rajtad mulik melyikre mennyi a zsetonod
Köszi, hát akkor menni mennek az biztos. :)
Na de erre csak úgy kíváncsi voltam, a többi kérdésre a válasz jobban érdekelne. :)
Na meg még egy, az 500-as bír tartani egy kényelmes 150-160 km/h utazót? Vagy ehhez inkább a 600-as kell? (természetesen Németországban, meg olyan helyeken, ahol legális...)
Úgy mondanám, h a 6os olyat léphet mint egy erosebbik fz6, az 500 meg mint egy sv. (Persze megforgatva, alul nyilván nem v2) én késeibbet néznék, amin négydugós nyergek vannak elől, az egész jónak tűnt.