Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gyártasiév: 2001;Elsőforgalombahelyezés: 2001.04.17; Műszakiérvényes:2015.04.17; Állapotfelmérésdátuma: 2013.11.07;Futottkm: 275728Km; Üzem: diesel; Lökettérfogat: 2446ccm;Teljesítmény: 66KW(90LE);zöld;Kárpit: sötét
licit. TOYOTA HILUX 2,4 TD 4X4 elvárt ár 910 e Ft.
sziasztok
megérné.

Még 1 kör.
Üdvözlet az uraknak!
kész. visszakerult az utolso muanyag bizbaz is. jonak tünik, de csak 120ig probáltam ki, mer nem mentem ki a varosböl. semmi hangja
Fújó?
Ez jóóóó
Sztem a 0:30-nál lévő a leghülyébb - 1általán, hogy gondolta? hogy majd futva felugrik
Viszont 1:50-nél a gixeres ügyesen felrakta, meg le is szállt
Jobb reggelt.
Hogy NE tegyük fel motorunkat a kisteherre. Top 10.

http://youtu.be/z2EfBPgwi8E

Hogy jobban kanyarodjon, vagy olyan nehéz hogy beleér a kerék a sárvédőbe
Miért jó,ha megemeled?

Jó reggelt!
Szorulsz majd az asszonynál ha ez beállít!
A csajom ma közölte hogy csak 1400 dolcsi a repülőjegy és már repül is hozzám hogy boldogan élhessünk örökkön örökké. (de sürgős mert mindjárt lejár a vízuma)
Kérdezte hogy akkor most mit kéne csinálni, én meg írtam hogy akkor szerintem gyorsan kölcsön kéne kérnie ott valakitől, nehogy lejárjon a vízuma idő előtt.
Na jó éjt uraim!
Én is erre gondoltam!
fegya791220!
Na erre még akkor sort kerítünk, köszönöm!:)
Szia fzr.andi! :)

e-mail címem:
zobinho90@citromail.hu
Majd te menetközben eldöntöd ,ha nem jó--- visszarakod
De most akkor érdemes változtatni rajta? Jobb lesz vagy rosszabb?
Köszönöm rendes tőled!jó nekem acélból is nem ragaszkodom az aluhoz meg a savállóhoz.
Zsóóótinak a zx12be ha jól emlékszem aluból van talán 6-osból, de ezt ő tudja megmondani. Valakinek csináltunk ugyanilyet vasból is. Rád van bízva. Ha Feribá elküldte a skiccet utánna értekezünk mekkora a gyári és neked mekkora kell.
oké, elküldöm jaszinak a rajzot és majd eldöntitek