Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

biznisznek aminek én szántam nagyon sok. amúgy nem az. 2001-es 4X4-es 2.4-es TD double Cab hilux , vezetett szervízkönyvvel, jó műszaki állapotba, elviselhető esztétikai állapotban, nagyon szép belsővel. Ha valakinek saját használatra kell szerintem nem rossz az.
Azt sokallom érte.
Hű micsoda élet van mostanában itt a fórumon!
Üdvözlet mindenkinek!
jóóestét.
1.435.000 e Ft-ér ment el a Hilux
A telón nem érlek el!
Pacito jelezz ha vagy
Hali ,
Szép hétvégét
Az injekcióból már csak egy van vissza (az kevert be eddig a menetrendbe) az lemegy szerdán és akkor már csak a heti egy kanyar marad szerdán vagy pénteken.
Nekünk áttételesen sikerült beszerezni a cuccot (így még elérhető) de ma apám felhívta a dokit Pesten aki készíti hogy nekik is kéne, fel is vette az öreg de amint apám elkezdte diszkréten körülírni hogy milyen ügyben keresi, csak annyit mondott hogy: "hálló! Nagyon rosszul hallom. hálló! Nem hallok semmit.....katt"
Szerdán voltunk.
Jövő szerdán délelőtt megint megyünk de az rohanós nap lesz mert délután meg dolgoznom kell.
Azt max. úgy lehetne kivitelezni hogyha épp szabadnapra jön ki a dolog mert akkor ráérünk de egyébként nem bánnám és sanyáék is biztos örülnének.
Semmi különös, csak már megxoktam
1x találkozhatnánk ott, elhívnánk Sanyit is 1 pizzára. Én asszem jövő 7 végén megyek (de dátumokat aszony tud csak)
Nem. Miért?
Te nem vagy Pécsen?
Persze hogy szebb. A GSXR 88-tól kezdett kinézni valahogy de 91-től lett szép. (98-ig)
GSXR Szerintem az FZR szebb...
Nem megy a licitálós oldal, de fogok rá tenni egy akánlatot :D
Nem eladó.
Itt van hugom, Miával játszanak a kutyával, két órája csak artikulálatlan visitozás van.
Emre motorjával mi van amit vett?
A mindennapokban oké de az otthonit nem tudtam.
Én folyamatosan épitkezek Ithon is meg a mindennapokban is
Az pedig nem jó! Enni kell hogy az ember bírja a melót! Te is felújítod a kecót vagy mit alakítasz?