Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Holnap sok dolog lesz. Faültetés,meg kell nyesnem alaposan két fát,mert még óriásiak. Azon gondolkodtam,hogy érdemes -e levízteleníteni a kisházat,vagy ráér jövő hét végén.
Szia Sanya!
Ez de gyönyörű!
Ez egy nagyon szép BMW! Sztem az egyik legszebb ez a sorozat. Ennél már csak a 2002-esek szebbek.
Jó hogy! Hát az enyém volt.
szevasz!

nicsak link
jajj Sanyi... mindig belinkeled.
Sziasztok!
Mesu!

Előzmény:

Ez meg nekem volt!

Szarnám le!
lukszusérzetű oszt itt magyarba lemaffiásoznak vele
A 3-as nem tetszik. 5-ös már oké
eriggymáá, úgyjársz mint mlas. drága a turrbóó.
amúgy tényleg szép kocsi.
link
Hát ja bár azért mire az ember megvesz mindent kartont. profilokat, léceket csavarokat tud meglepetést okozni.
a gipszkarton nem tétel. az inkább idő kérdése gondolom.
ú ez lemaradt. link
Ej ha egy ilyenem lehetne.
Hát az idénre befejeztük és leálltunk.Kész a víz-villany, ki vannak cserélve a nyílászárók, és újra van vakolva belül az összes fal.Még a télen ha lesz idő meg pénz szeretnénk megcsinálni a mennyezetet gipszkartonnal.
Ja vettünk egy ilyen könnyű szerkezetes fém garázst.Jobban mondva a szüleim és így nem tudtak már kölcsön adni a kocsira. Egy 6x4 es garázs de még meg kell csinálni a tavasszal az alapot neki meg ilyenek.
te építkezel meg felújítol ha jól emlékszem. hogy álltok?
az mennyire probléma hogy a motor emelőm elöl egyik oldalt nagyobbat emel mint a másikon?
garázs? itt az asszony viszi
Hát az egyenlőre leállt.Elvitte a garázs a pénz.Most a Vectra ki lett hegesztve meg le lett fújva az alja, kicserélek egy pár apróságot aztán megy műszakira és még marad egy két évig.
multiplavásárlással mizu?