Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

tessék. itt a fara. épp a vacsimat készíti, míg én netezek, és sört iszok.
A Kingáéról tegyél fel egy ilyen képet!
szevasztok !
Ismerem, 2012-ben átmentem rajta kb. 300x (mikor bejártam Szegedre az üzletünk miatt)
Itt is vannak bonyolult esetek,itt van a vásárhelyi úton az M43-as felhajtó két kettős(!) körforgalommal.Ha a belső sávban hajtasz be,csak egyenesen mehetsz tovább,felhajtani csak a külsőből lehet.Még sávot se lehet váltani mert elválasztó korlát van.
Sajna, nem elég hallgatni jártam már pár helyen, ahol gúvadt szemmel kellett bámulnom, mégis elqrtam
Volt, hogy egy lehajtó 3 egymás feletti útra vezetett, volt, hogy alagútban volt elágazás, volt, hogy 3db 5 ágú körforgó volt közvetlen egymás után
Ezeknél meg kell nézned a rajzot, merre a ződ csík, hang alapján esélytelen.
Igo Primonak is ez az egy hibája, elég későn szól néha, volt, hogy már a kereszt iránt voltam (pedig követi az utat, nem lassú)
Nem a képernyőn múlik hogy eltévedsz vagy nem.
Motoron amúgy sem nézem soha,pedig az új nekem is 7collos,fejhallgatón hallgatom menet közben.
A 80-as évekbeli térkép se vinné fel véletlen a pályára...

Tegnap előtt én is navigáltam android mobillal, először élesben (a városi próbálgatást nem számítva) jól műxik.
Az autóban most készül a profi navim, 10" tablettel azt legalább látni rendesen nincs több eltévedés
Gyanús volt hogy nem délnek vezet,azóta tudom,a nőkben nem lehet megbízni.De azóta már ismerem az utat,meg Andika is le lett cserélve egy fiatalabb kislányra.
Oké hogy andika elnézte de a gyula mi a frászt csinált közben?
Tessék kikapcsolni a "fizetős utak" opciót de bent hagyni az "autópályát" na meg nem 80-as évekbeli térképeket használni és nem lesz gond.
(augusztus óta elég jó vagyok gps programozásban )
Nem rád gondoltam.
Volt régen a Mézga család rajzfilm sorozat,abban voltak olyan kifejezések amivel Nobel díjat lehetett kapni,de az égvilágon semmi értelmük nem volt.
Minden ok csak a forgatás elviszi minden lelkesedésem, hogy írogassak erre arra.
A doboz tartalmának hányadosa és annak szorzata összegének százalékosan átvetített négyzete egyenesen arányosan érkezik a nap fénysebességének hatodával ami kétszerese a foton sugárzásának kicsapódásával ami jövőhét végén éri el a föld légkörét.
Annál a körforgalomnál nézte el a kijáratot Andika mikor mentem Polgárdiba.Felvitt a pályára és nem győztem lejönni róla,aztán nálad kötöttem ki.
baszki
Holnap telcsizek, remélem minden oké.
Meg sosem mérnek rajta és elég hosszú egy gyors menethez.
Néha ráqrok mert megszoktam hogy a cégesen mindig éves matrica van, a sajáton meg ugye semmi sincs. (de azért a felhajtó közepén általában feltűnik hogy a kormány közepén nem opel jelvény van)
Dunaújváros alatt Kisapostagnál van és ingyenes, de ha a túloldalról jössz vissza rajta akkor figyelni kell hogy átérve az első lehajtón le is gyere a 6-os útra mert utána már fizetős. (ha innen a 6-os útról felmész akkor a túloldalon meg mindegy mert vége is van)
Úbazmeg, mennyi hejjessírási hiba
Ettől még gördeszkát se vennék,tíz méter után széttörne alattam.
Leírás
Eladó 1 meg bízható Mitsubishi L200 terepjáró 200.08.09 kén forgalomba hejezet munka autónak használtuk fö laprugó törőt a hármas nagyon kelepel de szerintem nincs nagy baja váltó tartó bak miatt vagy a gardán tartó 20 30 ezres baja van max! ÉRDEMES MEG NÉZNI! de lehet vele járni de nem ajánlatos nagyujjt szállítani! korának megfelelő esztétikai állapotban motor tökéletes 1 kis idő és pénz rá fordításával 1 gyönyörű autó varázsolható belőle! új autó vásárlása miat eladóvá vált! az ár irány ár! be számítok Mercédesz mb100 személyes kis buszt vagy Wolszvágen t4 de bármit meg hallgatok! hívjon bizalommal 06205337568