A 3-as BMW nekem se tetszik. Régiekben a 7-es ami Sanyinak is volt, újakban meg az 5-ös az a legyező hátsólámpás az szép. De mindenkinek más tetszik. Épp ma mentem haza és valahol régi Mini találkozó volt, jöttek szembe azok az ótvar kis autók épp azon gondolkoztam ki az a hülye aki ezeket megveszi...De biztos az is bejön valakiknek nem vagyunk egyformák.
Hát nem tudom.. az ízlés sztem változik. Nekem a 90-es évekbeli 5-ös volt az abszolút szépség, akkor. Mai szemmel már már elavultnak látom, nem a formát, inkább a részleteket.
Akkoriban nekem egy 1978-as évjáratú cápa 320 volt, ahhoz képest az akkori 5-ös, hajjaj
De a női ideál is változik, ma a legtöbb embernek nem jönne be se Boticelli modellje, sem Twiggy autóban mért lenne másképp?
Az utolsó 3-as amire azt mondom hogy jól néz ki az az E46, 5-ösben meg az E39. Onnantól kár is szót vesztegetni rájuk.
Viszont ízlésről kár vitatkozni.
Mondjuk pont ezek a bmwk nekem sem tetszenek, viszont kifejezetten jobban kedvelem a régi autók-motorok formáját.
A "mai" formatervek (kb. 2001-től) 99%-a kívül esik az ízlésemen. (azaz abszolút nem érdekel, szépnek meg még kényszer hatására sem nevezném őket)
Akkoriban nekem egy 1978-as évjáratú cápa 320 volt, ahhoz képest az akkori 5-ös, hajjaj
De a női ideál is változik, ma a legtöbb embernek nem jönne be se Boticelli modellje, sem Twiggy
Viszont ízlésről kár vitatkozni.
A "mai" formatervek (kb. 2001-től) 99%-a kívül esik az ízlésemen. (azaz abszolút nem érdekel, szépnek meg még kényszer hatására sem nevezném őket)
(bár ami ennyi érzelmet vált ki az nem lehet hétköznapi dolog)