Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó estét! Napi motorozás megvolt?
Jó estét uraim!
A 3-as BMW nekem se tetszik. Régiekben a 7-es ami Sanyinak is volt, újakban meg az 5-ös az a legyező hátsólámpás az szép. De mindenkinek más tetszik. Épp ma mentem haza és valahol régi Mini találkozó volt, jöttek szembe azok az ótvar kis autók épp azon gondolkoztam ki az a hülye aki ezeket megveszi...De biztos az is bejön valakiknek nem vagyunk egyformák.
írtam mailt. a hétvége okés?
hali gali innét is.
Hali gali mindenkinek
Szép hétvégét az Uraknak !
Hát nem tudom.. az ízlés sztem változik. Nekem a 90-es évekbeli 5-ös volt az abszolút szépség, akkor. Mai szemmel már már elavultnak látom, nem a formát, inkább a részleteket.
Akkoriban nekem egy 1978-as évjáratú cápa 320 volt, ahhoz képest az akkori 5-ös, hajjaj
De a női ideál is változik, ma a legtöbb embernek nem jönne be se Boticelli modellje, sem Twiggy autóban mért lenne másképp?
Az utolsó 3-as amire azt mondom hogy jól néz ki az az E46, 5-ösben meg az E39. Onnantól kár is szót vesztegetni rájuk.
Viszont ízlésről kár vitatkozni.
Egy mai 3-as? Pff.
Mondjuk pont ezek a bmwk nekem sem tetszenek, viszont kifejezetten jobban kedvelem a régi autók-motorok formáját.
A "mai" formatervek (kb. 2001-től) 99%-a kívül esik az ízlésemen. (azaz abszolút nem érdekel, szépnek meg még kényszer hatására sem nevezném őket)
Mért vagytok oda az ilyen örek vasakért... attól, hogy öreg, még nem szép... egy mai 3as szebb bármelyiknél.
Mentem éjszakára.
7er előzmény.
Hülyesègeket beszèl. Nem szabad hallgatni rá
Én nagyon komolyan majdnem vettem egyet de mlas lebeszélt. Azt mondta hogy "már-már kényelmetlenül nagy" így mégsem vettem meg.
Bármelyik jöhetne!
Amikor egy műszerfal még büntetlenül lehetett szép.
Jó éjt fiúk! Holnap időben kelek,mert futni is szeretnék reggel.
Úgy látom mlas szétflémeli a fórumot bmwvel.
(bár ami ennyi érzelmet vált ki az nem lehet hétköznapi dolog)
Ez már király!
Mi már a víztelenítés megvan holnap szántás meg málna rendezés!
Na ez az!