Az biztos! Biztos jó érzés lehet ha ott van.A mienk sajna nem jöhet be és nem tudom hogy ha külön megyünk akkor ott be engedem-e.Az anyóséknál bent van a Basset Hound de ott zavar a szaga meg a sok szőr.
nem. ha nem vagyunk itthon kint van bezárva. ha itthon vagyunk, minden a mienk, mindenhez engedélyt kér, de ha nem lennék itthon szerintem kirámolná a hűtőt, meg a budiból inna
amúgy benn alszik. a hálóban az ágy lábánál van egy pokróca, és ott horkol éccaka. havonta egyszer kétszer arra ébredek, hogy álmodik, és vagy rugdossa az ágyat, vagy éppen vakkant. vagy 2 éve nagyon beteg volt. egy éccaka Kinga egy pokrócot rakott a lábunkhoz az ágyra, azon aludt fenn(akkor még kicsikutya volt), mert akkor nyugodtabb volt,ha mellette vagyunk. Az ággyal szemben van egy nagy tükör. akkor arra keltem, hogy ugatja saját magát. érdekes dolog ez a kutyatéma.
amúgy benn alszik. a hálóban az ágy lábánál van egy pokróca, és ott horkol éccaka. havonta egyszer kétszer arra ébredek, hogy álmodik, és vagy rugdossa az ágyat, vagy éppen vakkant.
Kocsisok, nektek mennyi?
Ha unatkozik, felhívhacc!