Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem biztos azert sok, mert ceges, meg sok a kW.
á, nem. csak szépen lassan cserélődik mint az emberi haj. csaképp neki 10 fejre való bundája van ám
Nagyon hullik neki?
ennek nincs szaga. na, szőre aaaz viszont igen. sokat kell utána takarítani.
Az biztos! Biztos jó érzés lehet ha ott van.A mienk sajna nem jöhet be és nem tudom hogy ha külön megyünk akkor ott be engedem-e.Az anyóséknál bent van a Basset Hound de ott zavar a szaga meg a sok szőr.
nem. ha nem vagyunk itthon kint van bezárva. ha itthon vagyunk, minden a mienk, mindenhez engedélyt kér, de ha nem lennék itthon szerintem kirámolná a hűtőt, meg a budiból inna
amúgy benn alszik. a hálóban az ágy lábánál van egy pokróca, és ott horkol éccaka. havonta egyszer kétszer arra ébredek, hogy álmodik, és vagy rugdossa az ágyat, vagy éppen vakkant. vagy 2 éve nagyon beteg volt. egy éccaka Kinga egy pokrócot rakott a lábunkhoz az ágyra, azon aludt fenn(akkor még kicsikutya volt), mert akkor nyugodtabb volt,ha mellette vagyunk. Az ággyal szemben van egy nagy tükör. akkor arra keltem, hogy ugatja saját magát. érdekes dolog ez a kutyatéma.
Mindig bent van Lütyő a lakásba?
Nekem a Vectra a fater nevén van B10-be így 11500 mindennel együtt.
csigiricsáá neked is.
megnéztem nov elején mennyi lenne (áprilisi a fordulóm) de pusztuljak el ha emlékszek
Csigiricsá! Halihó!
Igen. 6.156 + 1.847 Ft. De ez kis teljesítményű, kis köpcentis, nagyonöreg vidéki autó-s.
Balesetivel 1ütt?
Nekem 8eFt/év a Fiestára B10. A másikat most kötöttem augusztusban annak jövőre lesz a fordulója...
Ma voltam kocsira biztosítást nézni. 17+5 /B8, ez az 1ik legolcsóbb.

Kocsisok, nektek mennyi?
Sztem sokkal jobban jártunk vele, mint az Ádáméval
azt má biztos nem
Megeszi a kajádat.
aztaa. baker, egy kutya. emmeg hogykerült oda?
Ez csinos,de ez meg a Miusé!Ne csaljunk kérem.

Ha unatkozik, felhívhacc!
Ez nem ugyanaz! .
Bement egy kutya.
Szép jó estét mindenkinek