Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na ezt meg tudom erősíteni! Nekem volt 2000ccm turbó benzines gép.200 ló+250Nm. Gyárilag sem lehetett már vele rendeset rajtolni, de onnantól hogy kiküldtük a copmutert németbe, lehetetlen volt vele rajtolni rendesen.
Na mentem moziba!
Ha lenne pénzem ilyent vennék!
Á de komoly! mp-ként 100méter.
Én ugyan nem vagyok oda a roma hintóért,de ha netalán nyernék a lottón,vennék egy ilyet.Aztán egy jót gyorsulnánk Pacitoval.
http://youtu.be/05La2-MtUJM
R8 az tetszik nekem is. Kicsit hasonlít a Bugatti Veyron-ra. Végül is egy cég asszem...
Teccik a q5 meg az a5. Audibol ennyi ja meg r8
Csak mondja... Nem eladási statisztikáról van szó, és nem is menet tulajdonságról. Ha nincs benne motor az se baj. Tetszik vagy nem tetszik?
Dehogy vitatkozunk csak próbálom terjeszteni az Igét!
Menek, mert kezd az F1
Fóccvágen kimosakodott újgazdagoknak
Nem vezettél még ezek szerint 150 ló feletti elsőkerekest nem véletlen erőlteti az Ódi a kvattrót a komolyabb autóikban (A8, R8) ők is hanyagolják a fronthajtást, nem véletlenül.
Teljesen felesleges arról vitatkozni kinek mi tetszik mert az szubjektív.
Ennél már csak a pina szebb.
pedig az a! nekem jobban teccik
Az eladási statisztika nem teljesen ugyanaz a tetszikkel. Az az ár-érték arányról szól. Persze nem ronda autó hanem szép. Csak az 5-ös szebb.
Dízel?
Nem tudom, mi ez, ilyet még nem vezettem. Meg a hátul parkoló repülőt se, de kb. egy árban vannak
Eladási statisztikában évek óta veri az A4-et meg a C-t... ez a két fő konkurrense. Pedig azok se csúnyák, mondjuk, az Ódi rossz kereket hajt
Ez is tetszik pedig nem veterán.
Ki az a legtöbb ember?
Akkor veled van a baj... a legtöbb embernek teccik
Mért nem csináltok olyat, hogy az egyik végén pl. 3 lyuk van, centikre? Akkor oda sugod a stiftet, ahova teccik...
Randa.
Délután meg szántás a kertben. Adta ám a TZ4K!
Hógyne! 5fok és tej köd.max 100m látótávolság. Öröm volt délelőtt dolgozni.
Meg neked is óldtájmer szemed van Hát most komolyan: tökéletes!
Jaszi hogy intézzük a kutyacsontot? Ide írjam vagy e-mail vagy adsz egy teló számot fel is hívhatlak.

Amúgy akkor 3 féle kéne ha megoldható Pupu ezt ajánlotta.Egy 1cm-el rövidebb, egy 1,5cm-el illetve egy 2cm-el rövidebb.
Ajánlott mégy egy fél centivel rövidebbet is de szerintem az elenyészőt emelne.