Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali
Sajna nem az enyém, a hirdetésben találtam, Kérdeztem a tulajt mennyit kér érte,de válaszra se méltatott.
Telón meg nem lehet elérni
Feribátyám! amit a múltkorában kiraktál képet amin a bontásra ítélt 600-as van... az a Tiéd? Vagy megveszed? Azért kérdezem, mert jó lenne 17-es kerék a motorra, illetve egy modernebbnek ható faridom, egy kényelmes, széles kormány. Azon meg majd minden megvan hozzá.
Szép napot mindenkinek!
Breitling csere èrdekel.
Igen. Persze nem ennyire dizááájnos (és neked az is nagyon számít ) de hasonló a felszereltsége. Neked adom ha kell.
dettó ! cakát !
igeeeen?
Na én mára lépek holnap korán kezdés! Jó éjt urak!
években
Hogy mennyi hasonlót kaptam az elmúlt évekbe... Mindig úgy örültem, hogy majd mindig nálam lesz és kihúz a sz...ból. Kettőt még talán tudok hol van, de soha nem használtam őket. A legutóbbit csak kivettem a tokjából de ki sem nyitottam még.
Semmi baj a hétvégén kimegyek a "tesókhoz" a piacra oszt veszek én is egyet.
na jó, lehet velem alkudni. legyen kettő.
Csak egy sörre?! pfff. Surmó.
pfff. ez egy 1,4 G-s szerződésér jött (azaz 1,4 millió kWh) Ha te vagy az 1,4 G-s szerződésem mögött, ha találkozunk jövök egy sörrel neked
Ja igaz is tegnap feladtam a csekket és ezt kaptad belőle? Legalább jó helyre ment!
bibiii mi van nekem.
Ez az anyósé.
Bár mondjuk nem mindegyik lehet ilyen és sok függ a neveléstől.
Hát te tudod.Régen tetszettek de most már nehezen tudom elviselni.Ha neked bejön a buta borjú nézés és a makacs természet akkor oké!
Ez egy arc...
vigyél neki virágot, meg csóváld ügyesen a farkad, és akkor nem kell b. hound
Az asszony tavaszra kért egy ilyen Hundot.