Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

egyből oda érintettem meg akartam mutatni a csájénak de nem jött össze
persze. Asszem 6500 ft/q
Próbáld ki egyből az akksira érinteni. Ha szar van másik majd elviszem.
nem kötöttem fekete piros + fekete -
Ja értem. Viszont a szén tovább izzik mint a fa... Lehet még egyáltalán szenet kapni?
Ha meg lesz csinálva,és nem használsz szenet,akkor sokáig bírja. A szénnel való használatnál kell átrakni,mert kiég a samot belőle.
Nem bizony. Én most néztem anyámnak egy kis vas kályhát ami kinéz valahogy az Auchanban 65eFt. A cserépkályha meg ugye klasszisokkal jobb. Csak rendszeresen 5-10 évente át kell rakatni ha használva van.
Jövő nyáron át lesz rakva. Kap új samott téglákat,12 nagy,és 16 kicsi méretű van benne. A munkadíj kb 30 lesz. 3 nap alatt kész. Egyébként használtuk tavaly télen. Délután meg lett rakva,kevés levegőt adni neki és másnap reggel még volt parázs amikor kimentünk
Még nem. A jövő hét végén akarok,mert nem mondanak fagyokat,és akkor tudok kimenni, Van még a cserépkályhához egy rakat tartalék cserép a plncébe. Van egy kályhás munkatársam,ő nézte meg amikor megvettük. Azt mondta,nem olcsók ezek a kályhák.
Szép ez a cserép kályha és elég újnak néz ki. Szerintem be tudná fűteni az egészet. Jó lesz oda a fa hulladék. Levíztelenítettetek már?
Van még egy jóképű pincénk is.
Az emeleten gázkonvektor van,meg split klíma.
Van egy nagy cserépkályha a konyhában.
Fatüzelésű kályha van a házban?
Félbevágtam a meggyfát. 6 méter magas volt,most alig 3 méter lett. Most végeztünk a faanyag darabolásával,és a gllyak eltakarításával.
Volt itt 3 is, de mind eladták már. Nem hiszem, hogy van bármi is hozzá az ittenieknek, de majd ír valaki, ha tud valamit...
Sziasztok! Érdeklődnék hogy volt e valakinek 250-es fzr-je. Ha volt akkor esetleg nem maradtak neki tömítések,szelep hézagolo lapka,stb.? Vagy kitöl lenne érdemes ezeket beszerezni? Köszi a válaszokat!
Nem kötötted rá fordítva? Mert akkor kampec. Kipróbáltam jó volt....
Pszt papa valami nem jó a szerkezetben nem csiná semmit
Jó reggelt,látta valaki a túraautó bajnokság Macaói utolsó futamát?Vazze volt akkora karambol,a mezőny fele rommá tört.Sajna Norbi is kiesett.
Sziasztok!
Ezt tudja egy Hayabusa is. Sőt! sztem hamarább eléri a végét.
Na ez rendesen dögös És a BMW GINA-ról hallottatok?