Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szevasz!
Köszönjük ezt a velős beszámolót gazán fantasztikus volt olvasni így vacsi után.De azért jobbulást.
Szevasztok!

Mi a helyzet erre felé?
Jobbulást....
j fazsom. mia csak hányt. De már 80%-osnak mondanám a helyzetet. még egy-két nap, és fullos leszek.
űvan valami veszélyes vírus,(ROTA) hányás hasmenés,nagyon veszélyes.
én tegnap is azzal mentem, de valami vírus kiütött délutánra, és ordítva hánytam, és pisáltam a seggemmel felváltva egész éjjel, úgyh melóból is anyám vitt haza gyorsan kocsival
Nem fogok. Úgy átrendezi a szemem,utána csak homályosan látok.
Én is bringával járok melóba. Télen-nyáron.
Hát akkor kénytelen leszel csináltatni magadnak is.
Hali!
A Vicusnak van,és azt szoktam használni. De most kell neki is.
Akkor szemüveg.
Én már 13-éve biciklivel közlekedem,ennél olcsóbban csak gyalog lenne,de a fene kutyagol reggel meg este.
szevasztok
mennyi amúgy?
Egyre szarabbul látok.
Sokat szoktam beszéjgetni velük,minden nap általában ugyanazok jönnek. Viszem őket dolgozni,és haza. Nagyjából normális viszony alakul ki az emberekkel,de hát tudod! Sok hülye van azért mindkét oldalon,így köztünk is.
Ja hát te megteheted de én nem.
El vagyok zárva tőlük szerencsére,de van hogy kivesznek az észből. Olyankor futhatnak a buszra,de felesleges.
És hogy bírod az utasokat? Engem sokszor már megőrjítenek.
De ünnepek közeledtével kezdődik itt is a tébolyda. Meggárgyulnak az emberek,mennek mint a világtalan.
Nekem bejön. Minden nap ugyanakkor,és ugyanannyit megyek. Mondjuk hajnalban kelés,délelőtt van 3 és fél óra szabadidő,és délután12.30- 18-ig dolgozom fél hét mire hazaérek.
A buszos élet mennyire strapás?