Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A karbitű mérete
Mondjuk kemény gép az biztos.
1988
"Nincs annál jobb........"
Nos akkor bemásolom ide is:
"ábrus 2013.11.23 18:50:21 © 41984

Legutóbbi Pécsi túránkon egy nemtudom milyen blokkos telematricázott I. gen.Fábia szándékozott letúrni az útról, de mivel pont a Mecseknádasd utáni szerpentinnél jártunk (ahol is a BMWstől kezdve a Daevo Ticósig is mindenki megvadul és a vidámparkban érzi magát, nekem viszont hazai pálya mert tavaly óta heti legalább egyszer megvan, ezért csukott szemmel tudom minden centijét) így a HDI izomból úgy ahogy lenyomta de a Pécs előtti hosszú 3 sávos emelkedőn szinte végig egymás mellett mentünk (padlón) és csak egy hajszállal tudtam beférni előtte mikor összement a két sáv. (ugyanitt egy 320d úgy lépett el mögülem a külső sávban hogy még a rendszámát se nagyon láttam)
Viszont az enyém csak 2,0 HDI 90Le. (valamit tenni kell)

Ja, a Fábián viszont a legdurvább a felirat volt."
(Javaslom a fókuszálást az utolsó mondatra)
Cadillac Eldorado
Tippeljetek egy évszámot?
Valakinek a Pözsót is meg kell venni....
Kb. ugyanez mint amit írtál.
A kollégám kezdett egy e36 318i-vel azt vezettem (meg szereltem) sokat. (1,3M-volt 2007-ben, tehát nem az az egypálcás kategória)
Nem volt jó érzés mert nem éreztem benne semmit amitől BMW-nek kell(ene) lennie.
Miután összetörte vett egy ugyanolyat de 323i-t de ettől sem voltam hanyatt esve. (bár tény hogy előtte kis híjján megvettem egy e34 525 tds-t és ahhoz képest.....)
Szóval nem rossz gép de szerintem nem is valami különleges dolog.
A Chevy ott a népautó. Európait a különcök vesznek, mert az drágább. Majd nézd meg, hogy az amerikai elnöknek milyen autója van. Szerinted Ő nem a legjobbat kapja?
Egyébként az tényleg így van a japán autó nem igazán szerethető. Az arra van amire, azt tökéletesen ellátja az utolsó leheletéig. Megy, teszi a dolgát...
Hát Hondám az nem (csak Nissan, de az új volt, meg egy Suzi)
Nem mondtam, hogy rossz, mert nem az, de lélektelen, meg nem találja ki, merre akarok menni hiányzik belőle az intuíció.

Amerikait sose vennék, a Cadit ott is a tömeg veszi, aki jobbat akar, az ott is németet vesz vagy japánt.

Ui: persze, hogy nem versenyzel, 100 lóval Wagoner, TD furgon lenyomna de jól is van ez, csak hergellek
Hondád volt? Nem rossz autó az.... De azt is el tudom képzelni, ha beleülnél Cadillac-ba nem biztos, hogy utána visszaülnél a BMW-be.
Versenyezni nem versenyzek abból már kinőttem, szépen megyek nyugisan inkább az úrias feelingre hajtok arra meg éppen elég az 1.6 is.
Én ettől (10 év bömbizés után) nem nagyon tartottam
Fél év múlva visszaülnél abba a Hondába, azt mondanád, játékautó
Nincs is annál jobb, mikor szépen elengednek bár a 316-al annyira manapság már nem lehet letolni a többit
Tudom én írtam emlékszem rá. Féltem a gépjárműtől mert jó volt a Honda nagy szerencséd, hogy megtetszett különben most ott lenne egy kiégett autó a kertedben.
A hathengeres az igazi annak van a legszebb hangja. De eleve a sorhatos a legjobb konstrukció-elrendezés motorban.
Józsi, mi az az oldal, ahonnét a Pizsó adatokat linkelted? ahol az összes auto adata fenn van? nem lelem
""Kíváncsi leszek jobb-e mint a Civic, mer ha nem odatolom mlas kertyébe és felgyújtom ha már így rábeszélt...."" aug 14

A 320 a leginkább, akkoriban az 6 hengeres volt, és aszem 150LE, és olyan szépen pörgött fel, mint 1 álom...
Bezony. Én se hittem amíg nem próbáltam.
Igen az lenne az igazi egy 2.3-as sor hatos. Csak azzal az a gond, hogy küldeném neki, sokat enne és mivel én hajtanám ezért nagy a valószínűsége, hogy használtba egy ilyet más már széthajtott, tehát csak a szopás lenne vele.
Egy 316-os?
És az n?
Akkor kezded talán érteni, én miért szeretem
Neked lenne benne még 50 paci, még jobban teccene
Még az idén venni akarunk egy 1.6 benyás egyest az asszonynak, azzal ellesz megin 6-8 évig
h 4,8
d kb2,5-2,8
Nagyon jó, nem hittem volna hogy ennyire. Nem véletlenül volt a reklám mondata: A vezetés élménye. Alig várom, hogy beleüljek ki sem lehet rángatni belőle augusztus óta mentem hatezret nagyon jó vezetni Emberközpontú felhasználóbarát szerethető minőségi prémium cucc attól függetlenül, hogy már 17 éves. Precizitásban picit alatta van a Hondának, de a többi kárpótol.