Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi,az is van:ncore
Az asszony a letöltő én csak nézelődő vagyok ,külön utakon
van rendestorrent oldalra (ncore) meghívóm, ha szeretnél Feribácsi. beregisztrálsz, és szabad a vásár. csak vissza is kell tölteni amit leszedtél
az első piros sor:Ingyenes Torrent file

Erre katt
Szép estét mindenkinek
A Túrbó c film letölthető:Nem kel regisztrálni
Kereső: onlinepont -ott beütni a keresett filmet.
Majd lesz egy kód :ami 7575 beirni és enter.
Majd az első piros sorra a letöltés.
Ha nem megy jelezzétek
Google fordító: kordé
Jó estét
Sziasztok!

Engem is!
Feribácsi engem érdekel..
Apai dédanyám szláv volt,ha zsidó lennék nem 26 nm-es lakásom,és24-éves motorom lenne.
Ráhibáztál, Gyulám, pont így műxik a bankrendszer
Nem zsidó vagy te véletlen?
Mint barátod,engem is kisegíthetsz.Virtuálisan kölcsönzök neked,te virtuálisan visszaadod,csak a kamatokat kérem készpénzben.
Ő nekem is haverom... ki is szoktam segíteni rendszeresen, dehát erre valók a barátok...
Én meg Csányi Sándor Otp falkavezért ismerem. Kapni még nem kaptam tőle semmit, viszont én is hozzájárultam egy picit, hogy jó gazdag legyen...
Én csak a Csányi Gabikát ismerem személyesen
Kaptam egy nagyon szép ajándékot tőle szülinapomra
Aszondják itt,a nagyvezér fiáé még lehet,a Csányi Attiláé.Ő a cégcsoport vezetője.
Céges kocsit Pick rendszámmal nem láttam még,se bent,se kint a parkolóban.A vezér BMW-nek is más volt,de már új kocsik vannak.Hazafelé majd szétnézek a parkolóban.
Ma megelőzött egy nagyon lapos, nagyon széles, fekete autó az M5-ösön PICK rendszámmal. Nem ment túl gyorsan ~150-el de sötét volt és nem láttam mi lehetett. A teljes rendszámát sem, csak ennyi tűnt fel. Nem valamelyik karbantartó kollégádé?
Nem tudom, hogy neked használható-e vagy sem? Most láttam én is először teljesen kinyitva.
Lehet ádám épp tudna is egyet.
Én pl. kértem újat mert ez okádékul nézett ki.
Mi lenne, ha inkább gyűjtenél még tavaszig és vennél egy jobb állapotú gépet, amit nem kell egész télen szerelgetni és az átírás is egyből menne? Hidd el, találni olyan gépet jó árban.