Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az igazi cefrébe nem kell cukor! Mi egy 100l-es hordóba max 1kg-t rakunk hogy könnyebben erjedjen de aztán ennyi!A nagyon cukros pálinkától fáj az ember feje és a gyomra.
Nem exupos ,,,ha generátor lánc ,ki kell venni a blokkot a helyéről?
Gyerekek lemerül a laposom,meg holnap meló korán reggel,úgy hogy jó éjt mindenkinek!
Áááá nem! Én eszem a legtöbbet belőle. Össze-vissza verhetem magam.

Idén sok szilva,és meggy hullott,gondoltam jövőre összeszedem egy műanyag hordóba,jól megcukrozom,aztán jó napot.
Majd jönnek a többiek,és megmondják a tutit. Ha exup-os,akkor még csöröghet az is,annak viszont van hangja rendesen.
Hát akkor csak annyi hogy aki meg akarja enni a gyümölcsöt annak rá kell csapni a kezére mondván az a cefrének való!
Sztem a generátor meghajtó lánc. Hagyd alapjáraton,és kapcsold rá a világítást,és ha szűnik valamellyest,akkor a generátorlánc lesz.
sziasztok most vettem egy FZR1000 88-as mocit ,,,,kérdésem hidegen alapjáraton nagyon csörög valami a generátor környékén,,,,mi az?
nagy a baj? nagyobb fordulaton elhalgat.
Az jó,ha van saját bor. Jövőre ha lesz sok hullott gyümölcs,főzetek belőle pálinkát.
Ez is nagyon bejön.
csak azt.
tennap már 2 pohárral megittam, és ma is lement már eggyel, bár most egy kis kólával tolom.
vörösbort is csinyáltál?
De tényleg teccet nagyon. Tudod mi fogott meg benne? Az egyszerűsége.
fúútesanyi...
az csúnya volt nagyon szerintem.
Szevasztok
Elvitték a fehér Ducati Monster 900-ast! Nagyon szép motor volt.
Nekem még facebook-om sincs,és utálom az ilyen műsorokat mint az X faktor!
Itt szakad egész délután. Még szerencse,hogy nem marad meg.
Ja értem.
Erre szerencsére nincs semmi!
Ez az állandó nagyravágyás
Ja, dögvész van biztos mindenki a fécbúkon van, mivel most nincs xfaktor...
A picike megvan még. De nagyot akarok
Volt neked rendszámos,azt is eladtad?

Ásák magukat ki a hó alól