Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Belehúztál.
vettem Kingának egy porszívót link
motorizálódunk. csak ne a régi seprűjén repüljön már mindig
Igyekszem addig fejlődni hogy odaérjek, az lesz majd igazán király.
sziasztok!
Basszus vannak olyan arcok akik már csak egyedül vagy esetleg ketten vannak és azt gondolná az ember hogy mivel a másik oldalon még élnek hatan-heten semmi esély nyerni és aztán ketten vagy egyedül, kisebb tankkal széttechnikáz mindenkit és nyer. (az ilyeneket szoktam nézni halál utániban, állat!)
Egyesek a városi falak között miket tudnak művelni! Áhh.
nekem is addig tetszett a játék amíg ez csak így volt. Mikor már az se mindegy, hogy a frontpáncélt lövöd, vagy a torony alját felette 10 cm-el, már elvesződött a motivációm
Én meg csak egyszerűen lövök mindenre ami piros.
Az a jó játék közben tudom az egér érzékenységet állítani ha finoman célzok leveszem a dpi-t ha vásárolok menüzök akkor felrakom nagyobb dpi-re. nagyon finoman lehet ráálni a célra ha el van bújva pl 1 domb mögé és csak a bubikája figyel ki 1 kockányira már megvan
1, felveszed Ábrust barát listára.
2, csata gomb alatt lenyiló menü: szakasz létrehozása
3, ábrust meghív, örül
Zsíír fasza. Azt kéne megtudni hogy tudnánk 1ütt játszogatni
Persze, hogy adott neki sütit - örült, hogy a drága vackait végre el tudja sózni valakinek
Egyébként ez nálunk is hasonlóan van - ha sokat szándékozol elkölteni igényes helyen
A teszkóban nem várják a pórnépet sütivel, max. megveheti a lejárt szav. idejűt a bejáratnál raklapról
Megyek tankotlőni.
Nem te vagy az egyetlen.
Ez már tényleg ízléstelen, a kereskedő meg egyenesen undorító. (és ahogy gyulánk írta, na az a profizmus)
Megjött, köszi. ( a legjobbkor)
Velem szemben lakik egy szülész-nőgyógyász,egyszer ismerőssel voltam nála még a kilencvenes évek közepén.Van neki egy márkás Revox tornya,gondolom a napi gyerekbőgés meg női visítás után nyugtatólag zenét hallgat.Volt neki egy szalagos magnója is,de az orsót rögzítő bajonett sapkák hiányoztak,és amikor Svájcban járt szolgálati úton,bement egy márkaboltba is hogy vegyen ilyen sapkákat.Alig ment be az ajtón,azonnal leültették,kávét és apró süteményt hoztak neki,pedig azonnal mondta hogy neki csak két apró sapka kell,nem akar mást venni.Na ez a profizmus,és ez közel húsz éve volt.
Gyula, ez kizárólag marketing. Itt se az ár, se a szerzés öröme, se a termék nem motiváló már, csak az, hogy a vevőnek azt kell éreznie, hogy "Ő" különleges, mert megveheti - nem úgy, mint a plebs, akiket "kizárnak".
Ez profizmus.
Hát,belenéztem néhány hirdetésükbe,de ezektől én akkor se vennék semmit ha Csányi főnök az összes vagynát nekem adná.Beképzelt módon túlértékelik a járműveket,az érdeklődőket meg hülyének nézik,alacsony ajánlat esetén kizárják az ajánlat tevőt?Értem hogy védeni próbálják a drága portékát,de ez diszkrimináció. .
Akkor én vok az 1etlen, akinek nem kéne (csak az ára )
Egyébként is ismeritek a véleményem erről a típusról, de mért lett még jobb? mert tele lett rakva kék meg piros leddel?
Csak a marketing szöveg teccik az profi, amellett, hogy gusztutalanul becsapós... de biztos lesz valami kőgazdag idióta, aki ad érte pénzt aztán hordhatja kiállításra ufón ezzel még Alsóörsről is kinézik
Egy ilyen karácsonyfát én is elfogadnék húsvétra...
Ezt itt volt siófokon nem rég . Elégé világit rajta minden
Dehogynem,csak takarékosan csinálják:mindig másnak a motorjával szoktak (el)motorozni.