én régimódi vagyok és ragaszkodom a fa hordóhoz.Ad neki egyfajta jelleget és természetes szellőzést ellentétben a savállóval.Illetve egy borospincébe kötelező kellék.Bár a múltkori kóstolón is a borosgazdánál volt kb 8 5000literes saválló tartály teli borral de én a fahordóból kértem!
muszáj mindent kikötni, mert volt hogy robogó eladásnál nekem kellett megtanítani vezetni + én vittem át kocsival a mókust kútra, meg adtam kannát, hogy egyáltalán el tudja vinni haza. vannak érdekes emberek ja és ezt természetesnek veszik egyesek.
mivel jobb a fahordó? a bort rozsdamentes acéltartályokban szokták készíteni a bortermelők újabban. Egy vegyszerhez készített műanyag kannában tökéletesen ki kell forrjon. azt nem oldja a bornak semmilyen összetevője sem
Ha ez a gép mesélni tudna!
Nekem is volt itthon ugrálós-mászkálós de én is eladtam mert a végén már csak a helyet foglalta. (egy jobb flipperen viszont régóta gondolkozom)
ócsóó fzr1
ócsóóbb fzr2
Ez se rossz!
http://www.youtube.com/watch?f...
Látom, Tomaszt kivágta a Zasszony nyerőgépestül
Nekem is volt itthon ugrálós-mászkálós de én is eladtam mert a végén már csak a helyet foglalta. (egy jobb flipperen viszont régóta gondolkozom)