Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát van egy fél motorom, meg kiszemelve a rendszámos quadok vannak, korrekt elképzelés még nincs, várom a legjobbat
Na ma sincs nagy élet itt a fórumon.
Se motor se qvad? Az igen! És van valami kiszemelt?
Eladtam mindet Most nézem a rendszámosakat
Na mi helyzet papesz? Qvadozás? Itt a szezonja.
Jó estét uraim!
Helllóóóóó mindenkinek!

ócsóó fzr1

ócsóóbb fzr2
Hm... Elvittek a sárga épített fzr-t?
Hali mindenkinek

Ez se rossz!

http://www.youtube.com/watch?f...
Èn is azèrt passzolnám el ne menjen tönkre , bár most viszonylag jó helyen van.
Hi, újra itthon 30m-re látós köd 50km-en keresztül de mind1, jön a tél, ez lesz...

Látom, Tomaszt kivágta a Zasszony nyerőgépestül nekem zenegépem van, hasonló méretű, lassan szétrohad a teraszon
Az igen... Legalább beszélt magyarul?
az kemény!
nem is egyedül kéne gondolom.
én régimódi vagyok és ragaszkodom a fa hordóhoz.Ad neki egyfajta jelleget és természetes szellőzést ellentétben a savállóval.Illetve egy borospincébe kötelező kellék.Bár a múltkori kóstolón is a borosgazdánál volt kb 8 5000literes saválló tartály teli borral de én a fahordóból kértem!
muszáj mindent kikötni, mert volt hogy robogó eladásnál nekem kellett megtanítani vezetni + én vittem át kocsival a mókust kútra, meg adtam kannát, hogy egyáltalán el tudja vinni haza. vannak érdekes emberek ja és ezt természetesnek veszik egyesek.
nem bírom el sajnos
"rakodásban sem tudok segíteni" ennyire ne akard eladni! Az a bajom hogy nem tudnám hova elrakni pedig jó lenne. aki jönne kötelezően dobna bele.
azon én is indul tavasszal a tetőtér projekt, és akkor lesz ám hely hozzá
mivel jobb a fahordó? a bort rozsdamentes acéltartályokban szokták készíteni a bortermelők újabban. Egy vegyszerhez készített műanyag kannában tökéletesen ki kell forrjon. azt nem oldja a bornak semmilyen összetevője sem
Ha ez a gép mesélni tudna!
Nekem is volt itthon ugrálós-mászkálós de én is eladtam mert a végén már csak a helyet foglalta. (egy jobb flipperen viszont régóta gondolkozom)
műanyag kannába akarod készíteni és csodálkozol hogy nem jó?Bár az alföldről hallottam ódákat, hogy hogy készül a bor!
Dehogynem. Nekem is van ilyen Volgám kombiban.
ahhát