Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

megbuggyant? amúgy műanyag kannák vannak. hoordó. pfff. kemény 40 liter a seprővel. ahho minek?
Az a fehér rúd a szélességjelző?
Te cimbi az a játékgép működik?!
Az nem jó akkor szerintem megbuggyant nem? Jól kimostad a hordót mielőtt beleraktad?
A ház projeckt az idénre leállt. Belül falak bevakolva nyílászárók bent, ha lesz idő akkor január körül a mennyezet gipszkartonozás illetve tavasszal garázs alap betonozás az ősszel meg külső szigetelés.Ezek a tervek jövőre illetve augusztusban egy esküvő. Hát aztán majd meglátjuk.
Te is
hát ja. felétek ? ház , h áll ?
kerti csapok téliesítve, kerti kiülős cumó lehordva a garázsba (esett délelőtt, így csak most raktam el, mert száradnia kellett.) motor emelőn, elsőkerék alatt egy kiszuperált pólóval. a kormányra szélesség jelző feltéve, hogy kocsival ne kaszáljuk el. még a jövőhéten kannában hozok bele némi 95-öst, hogy a tank tele legyen, meg megkeresem a ponyvát is, ne legyen full poros. töltő bekészítve. elvileg kiforrt a borom. kesernyés utóíze van.
Na vége lett?
Most váltam
Jaszi Jaszi jelentkezz! Na mi újság? Megvalósítható akkor a dolog? Félre ne érts nem sürgős csak érdeklődöm.
Te barátom aztán megnösültél már?
ja de ott épp rosszul van a hölgy és az úr hátulról fogja ne hogy eldőljön.
Ja hát sajnálom.Pedig jó volt közbe találkozni meg dumálni!
Dehogynem,csak nem akartam elsőnek jelezni,nehogy vén cujonnak nézzetek!
De láttam.
Munkahelyem a régi csak nem járok csavarogni
hogy micsuri?
szevasztok