Én most a G Astrakon gondolkodom. Mielőtt Thomas röhögne olcsóbb a fentartása és az alaktrészár mint a Multiplának és sokkal kevesebbet eszik.(De nem is néz ki olyan jól )
Az enyim meg olyat akar vagy 10 éve de nem kapott
A Suzit ma kicsit megtörte, (index-tükör egy járdaszigeten) kérdeztem is, hogy esett volna ez a szép TT-vel? - ezen meg csak nevettünk 1et.
Azt nem értem ebbe a gyökér tankos cégbe miért nem tud olyan szervereket csinálni mint a cs-be szintednek megfelelő szerverre mész, nem kell ezekkel az überpró klános jancsibihócokkal hadakozni akik goldal végigverik a jónépet bejönnek 5en és szarrá 0zák a népet
"B" Vectrákat nézegettem mert én nagyon szeretem! Itthon nem igazán van olyan belőle ami ne lenne le lakva! Kintik pedig elég makulátlanul néznek ki. Már ami a képeket illeti!
Hát igen,itt az üzemanyagköltség a lutri igazából! Osztrák hirdetéseket nézegettem,átszámolva tök jó de amit még rá kell fizetni ugyan annyi mit az itthoni kínálat!
Kint a teljesìtmènyadò a jármű korától, pontosabban a környezetvèdelmi besorolásától függ. Minèl elavultabb annál drágább fenntartani, annál olcsóbban adja az ottani tulaj. Itthon a regadó rendszer olyan, hogy azt is olcsón forgalomba lehet helyezni. Alig kerül többe a saját nèvre ìrás a külföldről hozottnál mint annál ami itthon már forgalomban van, mert ugyan regadó is van, de nincs eredetviusga, ès átìrási illetèk, de az autó olcsóbban, szervìzeltebben (ott több a pènz rá) megkìmèltebben (több az autópálya, ès a kissebb utak is jóval komolyabb minősègűek) Szerintem saját rèszre megèrheti behozni. :)
De megéri. Sokkal jobbat kapsz, és 10x a választék.
Persze csak ha valami komolyabbat akarsz, olyat, ami itthon is 500e, olyannal nem érdemes szórakázni - bár az kint is olcsó, cak akkor relatíve már sok lesz a járulékos költség.
De nem is kell kimenni, amikor én vettem az autót itthon, a telepen kb. 20 autó volt, egyik se volt még honosítva, csak akkor kezdték intézni, mikor ráböktem, hogy "ez kell"
Ez azért nem feltétlenül igaz, bár a neheze abban áll amíg kint megtalálod azt amit érdemes is behozni. Ismeretség, vagy helyi hátszél nélkül az átlag vásárlónak nem érdemes belefogni mert könnyen mellényúlás (a Q.anyád a hirdetésben nem így nézett ki, én meg autóztam 1000+km-t ezért hogyrohaggyámeg ) vagy olyan +költségek amitől már nem is olyan jó vétel.
Persze.
A Hahu-n a legtöbb külföldről behozotthoz odaírják hogy névre írva mennyi lesz a vége, az általában +180-200e szokott lenni. (típusa/évjárata válogatja persze, de a minket érintő kategóriában ennyi)
Megfeledkeztem róla hogy az eredetvizsgálatot nem kell külön megcsináltatni így az kiesik a képletből, de utánamászkálással-minden sz&rral így is +60-70e körül van.
A Suzit ma kicsit megtörte, (index-tükör egy járdaszigeten) kérdeztem is, hogy esett volna ez a szép TT-vel?
Persze csak ha valami komolyabbat akarsz, olyat, ami itthon is 500e, olyannal nem érdemes szórakázni - bár az kint is olcsó, cak akkor relatíve már sok lesz a járulékos költség.
De nem is kell kimenni, amikor én vettem az autót itthon, a telepen kb. 20 autó volt, egyik se volt még honosítva, csak akkor kezdték intézni, mikor ráböktem, hogy "ez kell"
A Hahu-n a legtöbb külföldről behozotthoz odaírják hogy névre írva mennyi lesz a vége, az általában +180-200e szokott lenni. (típusa/évjárata válogatja persze, de a minket érintő kategóriában ennyi)
Köszi....
Nekem a GTR honosítása ha jól emlékszem akkor mindenestől 103e Ft-ba került, bár ebből az ügyintézés-szállítás volt 35e.