Nem, nincs ilyesmi.
Ha az útvonalon a közelben van valami elintézni való az (ha az idő engedi) hallgatólagosan belefér. Régebben a pesti berendezésünk Gyöngyösön volt és többnyire ünnepek előtt mindenképpen el kellett menni ellenőrizni hogy minden rendben van-e. (Gyöngyös elég híres borvidék ugye )
Egy hagyományos GPS-t is évekbe tellett kikönyörögni bele, hogy Pesten ne kelljen már állandóan térképezni.
Errefelé a pórnépnek Astra J/ Golf/ Octavia többnyire kombiban (tavalyelőttről ismert költségkeret: benzies:5,2M diesel:5,9M)
Középvezetőknek: (telephely vagy részlegvezetők)
Passat, volvo S80, Insignia (k.keret: b:7,7M d:8,4M)
Felső vezetők: szerinted megosszák ezt velünk? (amit láttam: többségében X3-X5, BMW 5-7 széria (mert egy jó vezető nem felejt) meg néhány A6, Porsche Cayenne)
Baromi hosszú a váltója és az 1,6-os benzines 113 Le-jének bazi nehéz ez a nagy kaszni. (4,7m hosszú és közel 1,5 tonna, +még az euro akárhány sz&rságai se engedik menni)
Egy tohonya disznó.
Érdekes módon ide Fordot nem hoznak. (a választhatóak között sincs egyik szinten sem)
Opel, Skoda, Vw, Volvo, BMW közül lehet választani. (értelemszerűen beosztásfüggő, a v.igazgatónak van X5-öse)
Én semmikép nem szeretnék dieselt mert nekem nem éri meg.Évi 8-10 000km-t megyek ott meg nem hoz megtakarítást mert az alkatrészek sok esetben drágábbak.Az octavia is tetszik de drágább.Astrából minden van bontottan fillérekért és az utángyártottak is olcsók.
Nekem meg ilyen kell ami igénytelen és keveset eszik!
nálunk is H Astra Caravanok, meg Focusok vannak pool autóként.. Vezettem H Astra-t 600 km-esen, meg 96 e km-esen. Nagy különbség nem volt közte, de az is igaz, hogy a 96 e km-ből legalább 80e km-t pályán tette meg. Jó autók, de amilyen rendesen néz ki kivülről, olyan kocka ronda belül
Még annyit hogy vannak kombi oktáviák is (néha azzal is megyünk ha elviszik az astrát) 1,6 dízelben, azok érzésre kétségtelenül jobbak minden tekintetben.
Nálunk a "kulcsosautónk" midig Astra.
Volt két G 1,6 kombi és most egy J van. (volt H is de azt ritkán használtuk)
Az első G-ben ~185e km volt amikor le lett adva 6 évesen, a másodikban 100e körül volt 4 évesen. A mostani J-ben 1,5 évesen van 45e körül.
A G-k jók voltak, az olajfogyasztáson kívül nem volt velük különösebb baj. Mindennapi használatra teljesen megfelelőek. Az üléstámlával és az elektromos gázpedállal nem voltam kibékülve, a többi része egész jó.
A J már nagyon más világ, bár én nem vagyok hanyatt esve tőle. Kilátni és elférni benne nagyon sz&rul lehet.
Ha az útvonalon a közelben van valami elintézni való az (ha az idő engedi) hallgatólagosan belefér. Régebben a pesti berendezésünk Gyöngyösön volt és többnyire ünnepek előtt mindenképpen el kellett menni ellenőrizni hogy minden rendben van-e. (Gyöngyös elég híres borvidék ugye
Egy hagyományos GPS-t is évekbe tellett kikönyörögni bele, hogy Pesten ne kelljen már állandóan térképezni.
Középvezetőknek: (telephely vagy részlegvezetők)
Passat, volvo S80, Insignia (k.keret: b:7,7M d:8,4M)
Felső vezetők: szerinted megosszák ezt velünk? (amit láttam: többségében X3-X5, BMW 5-7 széria (mert egy jó vezető nem felejt)
Egy tohonya disznó.
Opel, Skoda, Vw, Volvo, BMW közül lehet választani. (értelemszerűen beosztásfüggő, a v.igazgatónak van X5-öse)
Az astrák benzinesek voltak. (meg a J is az, nem is megy)
Nekem meg ilyen kell ami igénytelen és keveset eszik!
Volt két G 1,6 kombi és most egy J van. (volt H is de azt ritkán használtuk)
Az első G-ben ~185e km volt amikor le lett adva 6 évesen, a másodikban 100e körül volt 4 évesen. A mostani J-ben 1,5 évesen van 45e körül.
A G-k jók voltak, az olajfogyasztáson kívül nem volt velük különösebb baj. Mindennapi használatra teljesen megfelelőek. Az üléstámlával és az elektromos gázpedállal nem voltam kibékülve, a többi része egész jó.
A J már nagyon más világ, bár én nem vagyok hanyatt esve tőle. Kilátni és elférni benne nagyon sz&rul lehet.