Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nézd meg ez még akár jó is lehet....
Kérdezz rá ha találkozol vele.
Majd kitaláljuk addig... Legjobb lenne vegyesen. Pecstol 510 km.
Lassan el kell kezdeni szervezni, nyár elejére, akkor jobbb a viz.
Hát jó lenne...
mármint ezt link
én meg el akarok menni megnézni ezt.
Ott én is voltam edzőtáborban.

Lehet tudok szállást a szigeten,Arbanijaban. Az egyik barátom anyukájának a húgáé a nyaraló.
az hát Sanyi. Vigyázzál rá.
Na az idén is mentek?
Trogirban voltam régen még amikor Jugo volt, de tetszett jó hely. Véleményem szerint autópályán kellene majd menni, mert így a kertek alatt elég fárasztó és hosszú....
Ma cseréltek az Omikán 2 toronyszilentet,meg 2 első teleszkóp porvédőt,és a futómű is be lett állítva. Síri csendben fut a kisautó,úgy hogy most örülünk.

Thomas!

Jó kis kocsi az Omika!
Na ismét jó volt dumálni!
135000 havonta csak a bérlés? ezek betegek! Ti miért nem vesztek inkább magatoknak kecót? Ennyi pénzből simán megvan a havi törlesztő és az a tiétek lesz.
találkozunk mi még!
ez de gyönyörű!
Megváltozott a száma! elméletileg ez az. 06209110870.
Szevasztok pajtikáim!
Sziasztok,Atival nem tudjátok mi a helyzet? Vagy megváltozott a tel száma? Ha valaki tudja biggyessze már ki! Köszi.

Adriára mennék én is ha beférek a csapatba!
Az idén még nem túlóráztam
Lassan kezdem azt hinni hogy dili vagyok. Olyan furán érzem magam hogy nem gályázok 12-14 et csak 8-at és a hétvége is szabad.
Józsi, Csövi, fent van a guglin képekben a partszakasz, ahol voltunk
Idén Tribunj vagy Trogir, mind2 igen jó. Kicsit van messzebb
az angolok az Amerikai telepeket használgatták.
Nem is tudtam, hogy a buzi békaevők is ennyit elpukkantottak
Az angoloknak volt a legtöbb eszük, azok nem otthon szemeteltek (szerencsére a franciák se, ők Afrikával baxtak ki )
Különben nem rossz vétel...szaladgálósnak való, városba. Ezért az árért egy jobb használt robeszt se adnak