Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én épp ezért nem is foglalkoztam velük.
Vedd meg az öcsédét és használd! Minek neked olyan kocsi ami zsákbamacska és valószínűleg ráköltöd a gatyád.
nemnagyon van választék az a baj. kevés már az e30. azt magyarázta a mai srác, hogy óóó csak a service nullázás nem ment lemerült az elem a műszerfalban... namost vagy elhiszem vagy nem. Kívül kulturált volt, de belül szakadt koszos. egy hasonló korú 5-ös dízelt vett a srác, már azzal jár. Amit holnap nézek az az alján 2 lyukkal büszkélkedik, és a jobbján egy jó nagy karcolással, de állítólag szép. Majd kiderül. nem kötelezem el magam, hogy 4 vagy 6 henger, sőt a BMW mellett sem. ha tálálok egy jót, és mindegy hogy 4 vagy 6 henger, azt v.színű megveszem.
Ha megveszed és használod egy pár hónapot, akkor látod majd hogy a 6 hengereset kellett volna választani.
kinyalhatod
Ez tuti gép! Csak a wagonR levillogja
ez az link
Jó éjt
Ilyenem is volt 1988-as 535i.

Qrva sokat mentem vele,kéthetente mentem vele Straubingba.
Legyen 6 hengeres.
Nem, mert én mindig megolajozom amit fúrok.
Ábrus a 122-es rövid csővel elrendezte a száját a népnek, aztán önállóan elfoglalta az ellenség bázisát 0-100%-ig, majd lemosta a tankját az ellenség mosószerével. (pont 100%-nál jártam amikor kilőtték azt az egy szerencsétlent aki ugyanazzal próbálkozott mint én )
Nekem a 750-esen 2 volt,és újak. 40000-be volt,ha jól rémlik
És kibaszott drága. 20 ropi kb.
Vezérműtengely végén.
Van elosztó
Sztem nincs eloszto, 6trafo van. Az a motor egy nagyon bevált darab.
325 néven ment asszem a legjobb.
jó éjt
Kevesebb gyeryakábel, kisebb gyújtáselosztó, kevesebb gyertya. Alacsonyabb fogyasztás, olcsób telj. Adó ès biztostás. de a 6 henger csak 6 henger. Szebben jár, nyomatèkosabb, nagyobb teljesìtmènyű.
Legszebb hang a subaru után
http://youtu.be/D9c3UIgftl0
Ha bele kell nyulni, mind1 , hány hengeres. A 6os egy jo motor, sokáig használták.
Remélem nincs nagy gondja,lehet csak a lánckerék lazult meg.