Egyszer már én is találkoztam ilyennel, nem velem hanem egy másikkal gémerrel csinálta. Az kétszer ráírt majd szétlőtte a gányba egy "opp, sorry, that was an accident" kíséretében.
Hát a bömbinek nem a sáros lejtő a legerősebb oldala
De van benne ilyen DTC funkció, az nem engedi kipörögni, arra kell figyelni, hogy ne álljon meg az ember, mert elindulni utána necces.
De ha 1ccer kiérek a Zaszfaltra, levillogok bárkit!
Megyek hát.
A menü:
Sovány tarja legyen grillezve, előtte este bepácolva enyhén mustáros fokhagymásan, mellé görög saláta, meg házi jellegű fehér kenyér, Gösser, aperitívnek Unicum
drága.
második kocsinak Lada Nivába gondolkodtam, de arra az évi 1-2 hétre amikor ilyen gány a közlekedés itt, nemigen van értelme.
Amúgymeg...
Ha nem tudok kimenni innen, hát nem megyek dolgozni.
nekünk már megvolt a niylatkozat. elvettem egy csomó plusz juttatást tavaly, és hozzáadták a cafeteria kerethez. bruttó 470 e Ft éves keretről kellett mondani merre mennyit. az nettó 350 kb. én is ikszeltem szép kártyát kétfélét is, helyi bérletet (megveszem faternak számlára) bözsi csekket. aszonták február vége előtt ne várjuk, mert sok idő megrendelni. De akkor mi a faxér nem decemberbe intézik?
a gyertyáról a pipát lehúzni úgy tudom, hogy leveszem a tankot
vagy a hűtőt kell bontani?
De van benne ilyen DTC funkció, az nem engedi kipörögni, arra kell figyelni, hogy ne álljon meg az ember, mert elindulni utána necces.
De ha 1ccer kiérek a Zaszfaltra, levillogok bárkit!
A menü:
Sovány tarja legyen grillezve, előtte este bepácolva enyhén mustáros fokhagymásan, mellé görög saláta, meg házi jellegű fehér kenyér, Gösser, aperitívnek Unicum
Tom, a 3. képen az a lépcső, amin részegen összetörted magad?
http://wotreplays.com/site/565...
Egyébként meg nem értek hozzá.
második kocsinak Lada Nivába gondolkodtam, de arra az évi 1-2 hétre amikor ilyen gány a közlekedés itt, nemigen van értelme.
Amúgymeg...
Ha nem tudok kimenni innen, hát nem megyek dolgozni.
http://youtu.be/da6tAfc72_g
na ma már nem lesz több tankos mizéria
FZRAndi már járt nálam. Elvileg mlas is jön még idén.