Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Paco.ment mail!
Sziasztok mindenkinek!
vagy 8.11-től lesz ez asszem
Az a baj ha nem 1x lősz rá hanem sorozatosan többször és meghal tőled akkor 1nap ban lesz a jutalmad és ő röhög
szasz Ábrus
a gyertyáról a pipát lehúzni úgy tudom, hogy leveszem a tankot
vagy a hűtőt kell bontani?
Egyszer már én is találkoztam ilyennel, nem velem hanem egy másikkal gémerrel csinálta. Az kétszer ráírt majd szétlőtte a gányba egy "opp, sorry, that was an accident" kíséretében.
Azonnal el kell tolni bungee jumping-olni kötél nélkül, vagy megnézni hogy úszik.
Hát a bömbinek nem a sáros lejtő a legerősebb oldala
De van benne ilyen DTC funkció, az nem engedi kipörögni, arra kell figyelni, hogy ne álljon meg az ember, mert elindulni utána necces.

De ha 1ccer kiérek a Zaszfaltra, levillogok bárkit!
Megyek hát.
A menü:
Sovány tarja legyen grillezve, előtte este bepácolva enyhén mustáros fokhagymásan, mellé görög saláta, meg házi jellegű fehér kenyér, Gösser, aperitívnek Unicum
el persze. nem vészes. mondjuk Te már meg lennél lőve cefettül.
ahát
Nem kell ide (még) telepjáró... egy jó téligumával a Scsoda is elmegy

Tom, a 3. képen az a lépcső, amin részegen összetörted magad?
Erre te mit csinálnál kicsit felbaszta az agyam a gyökér
http://wotreplays.com/site/565...
most lenyomtam 300csatát egyfolytában a hellel kicsit elfáradtam muszály pihentetni a láncaim
Jóérzésű harckocsizó nem artyzik.

Egyébként meg nem értek hozzá.
drága.
második kocsinak Lada Nivába gondolkodtam, de arra az évi 1-2 hétre amikor ilyen gány a közlekedés itt, nemigen van értelme.
Amúgymeg...
Ha nem tudok kimenni innen, hát nem megyek dolgozni.
Pupunak (előzmény)
Emre szerinted német vagy orosz arty ágat vigyem?
Nem gondolkoztál még el egy terepjárón pl mint ami hozta vitte a vasakat?
Ez sem motoros de nagyon fasza
http://youtu.be/da6tAfc72_g
Bemutatkozott a kicsike
na ma már nem lesz több tankos mizéria
Remélem meghívhatlak Titeket egy grillezésre.
FZRAndi már járt nálam. Elvileg mlas is jön még idén.
nekünk már megvolt a niylatkozat. elvettem egy csomó plusz juttatást tavaly, és hozzáadták a cafeteria kerethez. bruttó 470 e Ft éves keretről kellett mondani merre mennyit. az nettó 350 kb. én is ikszeltem szép kártyát kétfélét is, helyi bérletet (megveszem faternak számlára) bözsi csekket. aszonták február vége előtt ne várjuk, mert sok idő megrendelni. De akkor mi a faxér nem decemberbe intézik?