Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

erre igen. (elég laza volt a felfogatás...)
Természetesen ebben.
Nincs neki külön testvezetéke, ha erre gondolsz.
a Zsoltié 3-as meg van égve?
a Zsoltié a-as meg van égve?
vagy ebben? mert ha ebben, akkor azt most is megnézhetem.
Ha meglesz a másik trafósor, akkor javaslom hogy a hármas henger kábelét húzd ki a trafóból és nézd meg hogy igaz volt-e a feltételezésem.
(miszerint meg van égve a kábel vége és a trafó belseje)
Azt sem tudni hogy Zsolti trafói mennyi idősek (de gondolom régiek azok is) ezért javaslom hogy mielőtt felteszed őket, fújd le kívülről lakkal, hogy eltömíthesse a műanyagon a korral járó ráncokat)
Rz volt 4,5.5 ezer körül.
Ha jól rémlik a komplett szett volt 4500-5000ft
a trafónak a felfogatás adja a testet?
Igen, az a hármas.
Őszintén szólva nem lepne meg ha "csak" annyi lenne a baja. (pedig az egy város)
Oxidált vezetéken vszeg te sem szeretnél közlekedni, helyette inkább megkerülnéd amerre lehet. (mondjuk a járdán)
És egyébként mennyiért készítenek ilyet?
Köszönjük,élni fogunk vele.
a véremet adtam érte
leszedtem, de a 3-as (jobboldalon a második, jól mondom az a 3-as?) hengernél a pipa lejött a vezetéktől. a pipa felől oxid van a réz vezetéken. gondolom nem lenne szabad. lehet itt is kapott egy kis nedvességet.
leszedtem nyílván a jobb idomot is.
az összes csavar tiszta oxidált.
meg fog kelleni pucolni az egész motort alaposan. a só szépen elrendezte
ábrus istencsászár.
Mail ment.
Nézd meg hogy hogy harcol egy igazi SU-5 artista.
Nem emlékszem már hogy mennyit engednek a vízcsövek de esetleg meglazíthatod a hűtőt (4 csavar) és előrébb húzhatod. (kikötni/levenni nem kell)
Ábrus megvette rá a gyári új szívócsonkokat a Yakomotonál, így abban a szerencsében van részed hogy nem kell kínlódni velük.
kivenni ha másnem szerszámmal menni fog. csak a vissza lesz necces...
megvan még a hővédő.
a légszűrőházas téma az az amit már többször olvastam itt, hogy hőlégfúvóval kell melegíteni, mert nem megy rá?
Én mivel ügyes vagyok, így be szoktam nyúlni oldalról és ha nem is könnyen de le tudtam húzni.
A hűtőt nem kell piszkálni, ha leveszed a tankot-légszűrőházat-hővédő lemezt (ha még megvan) akkor fentről is meg lehet közelíteni.
Zsírégetés