Ha meglesz a másik trafósor, akkor javaslom hogy a hármas henger kábelét húzd ki a trafóból és nézd meg hogy igaz volt-e a feltételezésem.
(miszerint meg van égve a kábel vége és a trafó belseje)
Azt sem tudni hogy Zsolti trafói mennyi idősek (de gondolom régiek azok is) ezért javaslom hogy mielőtt felteszed őket, fújd le kívülről lakkal, hogy eltömíthesse a műanyagon a korral járó ráncokat)
Igen, az a hármas.
Őszintén szólva nem lepne meg ha "csak" annyi lenne a baja. (pedig az egy város)
Oxidált vezetéken vszeg te sem szeretnél közlekedni, helyette inkább megkerülnéd amerre lehet. (mondjuk a járdán)
leszedtem, de a 3-as (jobboldalon a második, jól mondom az a 3-as?) hengernél a pipa lejött a vezetéktől. a pipa felől oxid van a réz vezetéken. gondolom nem lenne szabad. lehet itt is kapott egy kis nedvességet.
leszedtem nyílván a jobb idomot is.
az összes csavar tiszta oxidált.
meg fog kelleni pucolni az egész motort alaposan. a só szépen elrendezte
Én mivel ügyes vagyok, így be szoktam nyúlni oldalról és ha nem is könnyen de le tudtam húzni.
A hűtőt nem kell piszkálni, ha leveszed a tankot-légszűrőházat-hővédő lemezt (ha még megvan) akkor fentről is meg lehet közelíteni.
vagy ebben? mert ha ebben, akkor azt most is megnézhetem.
(miszerint meg van égve a kábel vége és a trafó belseje)
Azt sem tudni hogy Zsolti trafói mennyi idősek (de gondolom régiek azok is) ezért javaslom hogy mielőtt felteszed őket, fújd le kívülről lakkal, hogy eltömíthesse a műanyagon a korral járó ráncokat)
Őszintén szólva nem lepne meg ha "csak" annyi lenne a baja. (pedig az egy város)
Oxidált vezetéken vszeg te sem szeretnél közlekedni, helyette inkább megkerülnéd amerre lehet. (mondjuk a járdán)
leszedtem nyílván a jobb idomot is.
az összes csavar tiszta oxidált.
meg fog kelleni pucolni az egész motort alaposan. a só szépen elrendezte
Nézd meg hogy hogy harcol egy igazi SU-5 artista.
a légszűrőházas téma az az amit már többször olvastam itt, hogy hőlégfúvóval kell melegíteni, mert nem megy rá?
A hűtőt nem kell piszkálni, ha leveszed a tankot-légszűrőházat-hővédő lemezt (ha még megvan) akkor fentről is meg lehet közelíteni.