Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megoldjuk
nem kölcsönbe kellene az a baj.
Sziasztok
Hali,gyere Csegére kölcsönbe tudok adni,vagy esetleg megnézem a 750-es trafót még egyszer nem szerelhető e
ha nem valami komoly cumót kell hegeszteni... Én aluhoz való epoxy ragasztót használnék. van egy robogó itthon, aminek letörtem az variátorház egy darabját, és azon van ráadásul a kipufogó egyik felfogatása is. Én azt ragasztottam és eddig a helyén van. habár a robogó eredeti gondját sosem sikerült orvosolni, így nem ment egy métert sem
Csak egy g-vel irva.
Helyesen irva AWI.

Keress rá pl. www.aluminiumheggesztes.info
de próbálhatod divx el is vagy wma val
Köszi...
Csak avi-val lehet.
Nem tudjátok aluminiumot lehet trafóval heggeszteni a hozzá való pálcával?
Jó reggelt!
mi ilyen all inclusive szarokat néztünk.. bakker, olyan szállodák vannak, hogy a magamfajta elszégyelli magát mikor belép és ilyen 130 körül megáll 4*-gal, repcsi, mindenminden. őrület.
tavaj mikor komojan gondoltam hogy fasza gyerek leszek le adtam 1 hónap alatt 15kilát a fegyenc edzéssel. Mijen jó is volt úgy belebújni a bőrruhába hogy nem kellett összehúznom magam. Na de most újra kezdem és nem álok meg.
Kifaggattam az asszonyt így megcélirányozódott a nyaralás.
Hasonlóképpen lesz mint ahogy nálatok volt tavaly. (menjünk ketten kocsival valamikor, motorral meg oda mész a hülye haverjaiddal ahová akarsz )
Persze hogy mikor meg miből azt még nem tudom. (aszonta oda vigyem ahol voltunk)
Ugy nézem ti sem tudtok aludni
Már nem lényeg a név Feri bátya Tudom már !
Gondoltam kinyírok mindenkit.
Hali
Szép estét mindenkinek
Ha nem jön össze a Zsoltival jelezz és megoldjuk.
ha keményen csinálod minden kemény
bírom
Nem én TRX-et csinálok de hallottam már a fegyenc tornáról is.Nekem azt mondták kemény de nem tudom nem próbáltam.