Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De a kutya a hibás mert mindig azt piszkálja amit nem szabad. Ráadásul odaül közvetlenül a kandalló elé és leég a hátáról a szőr. De hogy nem fáj neki... Éjszaka meg felmászik a fotelba. Én meg megfogom és kirakom. Ha nem jó neki a kandalló előtt akkor megy ki a hidegbe. Egy párszor már eljátszottuk a végén már befeszített a lábával, hogy ne férjek ki vele az ajtón. Néhány éjszakát kint töltött most már nem megy fel a fotelba.
Nem a kutya a hibás,nem szabad bántani érte. Miért nem csináltad meg a redőnyt.
Geci kutyám bezárt a pincébe. Redőny van felhúztam, kötöttem a spaniferre egy masnit, hogy ne szaladjon vissza. Kutyám meg megrángatta, masni kiold redőny lezúg. Alig bírtam résnyire feltolni, hogy ki tudjak kúszni alatta...
Nagyon kényelmes,szép,és jó kis mocit vettél. Ezzel majd nem kell megállni 100km-enként.
23km-t
A jigtig8,8al vívtam 1 keringőt de forgó torony nélkül eséje se volt
na na naa?
várj, kitalálom. 25 km-t futottál reggel
szevasanyi
IGEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEn
Lyuhuu lyuhuuu lyuhuuu
Köszi mindenkinek a segítséget közben kiderült,hogy öntvény de már orvosoltam a problémát!
már mint 1 db rakható össze balőle
igen ez a teló számom
igazából ez a trafó ez 2 trafó. azaz még ha a tiednek is trafó baja van, akkor is összerakható belőle 2 db. 70/408-9349?
Ja, viccnek jó. Megközelítés kérdése
Csak postázni nem tudom,mert nem vagyok itthon hét közben
Van,csak nekem is 3 hengerezik ezért nem ajánlottam,de látom nem bódogulsz meg sztem az enyémnek nem trafó baja van,csak a kábelekkel,vagy pipákkal van baj,Beáldozom a Jó Ügy Érdekében ,de ez exup-é,nem tudom hogy elég hosszúak lesznek a kábelek,mert ahogy néztem más az elrendezés
Az áron nem gondolkodtam,majd meg egyezünk valahogy,elviszed ha jó lesz majd beszélünk tovább róla
ez jó volt amúgy
Néha rám jön a szado-mazo és Klub Rádiót hallgatok. Meg hát ugye meg kell hallgatni a másik felet is mielőtt véleményt mond az ember. Péntek délelőtt egy magasröptű intellektuális beszélgetős műsor után a következő verset kellett meghallgatni. Erdős Virág kortárs költőnő: A trabantfejű nő című alkotása.
Csak erős idegzetűeknek.

http://youtu.be/fqHV-frxUcA
van tartalékba, és lehet beáldoznád a jó ügy érdekében? Hogyéé adod?
Forrasztani is lehet
http://alu-forr.hu/hu/