Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

elképesztő milyen lazán tolják
Mondtam már neki hogy hozza el a karbit,mert 1-2-t ki tudtam volna cserélni neki ,ha az rossz benne
Hali!
Látod már rég túl lennél rajta ha áthozod Csegére a karbit,már többet tudnál hogy a tűszelep rossz vagy valami más probléma van,és olyan biz-baszod is lenne már benne ,amúgy kicsit ideges lettem mert hívott az egyik haverom,és közölte most jön haza Tfüredről .
Elárulok egy kis trükköt amit egyik idősebb szerelő mutatott a karbinál,hogy hogyan lehet még megnézni hogy jól zár a szelep.
Karbit le veszed,benzint leengeded,ha nincs olyan csöved amit a rá tudsz tenni a karbira,akkor az AC és a karbi közti csővel együtt vedd le,utánna a poharakat leveszed(nem a feles pohárra gondolok )és fejjel lefelé teszed a karbit hogy az úszók rá nehezedjenek a tűszelepre.Ezután fogod a cső végét és megszívod,(ha rossz akkor mindenképp ),csinálsz egy pici vákuumot a csőbe és a nyelveddel lezárod,a vákuum beszíjja a nyelved és vársz egy kicsit,ha érzed hogy csökken akkor átereszt valahol,ha pedig nem akkor máshol kell keresni a hibát.
Nem biztos hogy a tűszelepek rosszak
Tessék FZ750-hez.Akinek van amúgy sem adja el,tartalékol.
http://www.nagyvas.hu/motoralk...
Anélkül a drót nélkül kellene műxenie. Azzal csak kihúzza a szelepet nyitáskor, de azt a nyomás úgyis elvégzi.
Ha neked folyik, akkor nem zár be, benne van valami kosz?
Ez most nagyon megtetszett lesz 1 kis időm megnézek 1-2 edzést milyen hátha bejön.
http://youtu.be/2PKfW2R6x_E
Egyébként a tűszelepek azok jónak tűnnek, viszont az egyiknek hiányzik a tartója, és úgy volt odatéve. Azt nem lehet valamivel helyettesíteni, pótolni?
Vagyis ugye felül az a kis bizbasz...
http://www.futarmotorosbolt.hu...
Viszont úgy látom, innen lehet rendelni, bár elég drága :o
Valóban talán ez lenne a legjobb. De errefelé sajnos nincs motorosbolt.:)
Én, ha így járok, beviszem a rosszat a motoros boltoshoz, mondjon rá valamit... hátha van valamiben valami, amivel lehet helyettesíteni...
Így csináltam, mikor Gilera váltókar kellett - megnéztünk 5 félét, 1ik jó lett.

Mert hogy 25 éves japán motorba ennyire kicsi alkatrész, megfizethető árban - kétlem.
Itt 5 fok van már most, és később még jobb idő lesz. :)
De nem is ezért amúgy, hanem hamarosan vinnem kell eredetvizsgára!
Szerintem sehonnan de majd jönnek, akik szoktak rendelgetni ezt-azt, majd segítenek.
ne izgulj, -10 fok van, nem kell sietned sehova FZ-vel
jó reggelt mindenkinek!
A tesztelő csókának komoly szókincse van
de a szemcsi hasznos, legalább tornáznak a gyerekek a gép előtt
Valaki?:) Sürgős lenne.
Gondolom van némi gépigénye,meg ez a búvár szemüveg is egy másik gép ára.
és nem szerepelt a filmben kivágták
Most divat ez a zombi apokalipszis,a Pitt-Jolie páros is zombis filmeket forgat.Ott Pesten a volt Globusz konzervgyárban is forgattak egy részt.
nem valami spanyol zombis végitéletes szarság
Ezt letöltöttem,látványos film.A T34-85 a játékban is szerepel.
Sanyi,ha a NAV nyomoz,akkor fogadni merek hogy adó vonzata van a dolognak,valószínű "elfelejtették"befizetni utána az áfát.Ez téged nem érint.
Na,forgatják a Szertartás2-őt?

Na ki az ágyból.
Mától heti 6 nap forgatás 8 héten keresztül
Nem tudok tankos dolgokat felrakni mert tankozni nem lesz idő