Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

bejelentelek a moderátornak !
belső kulcsnyílású csavar
itt imbusz !
Igen, inbusz.
Én is gondoltam erre! Köszi skacok...
vascső és bilincs
szerda délutánra időpontom van az okmányirodába átiratni a motort. Eredetvizsga még a habokba. Tegnap béreltem egy futót. apámékkal felszenvedtük az 1000-est. letettük náluk. ma meló után felszenvedtem magamra egy rakás ruhát, hogy átviszem a motort a műhelybe a srácokhoz, mert holnap eredetvizsga. beindítottam, melegítettem, majd indulnék, és fordítom a kormányt balra, amire a fordulat 6000-ig ugrik és ott megáll. kormány vissza, ismét alapjárat. Ádám pitiszkálta a kormányt, de a csavarok rendes meghúzása kimaradt, így a szállításba sikerült a kormányt elmozdítani, így most feszült az egész. Hazajöttem, bekortyolom az uccsó kávét, és indulok vissza hónom alatt egy imbusz/torx/hex bitkészlettel. Ha jól taperoltam a kormány alját imbusz lesz. Nem elég ez a qva hó még ez is megszopatott Persze mostanra lefagyott minden. Így nemtoom hogy a faxba viszem el.
Csak gumi ragasztóval,de úgy se lesz tartós.Esztergáltass egy cső illesztőt,aminek a méretei illeszkednek a csövekhez,és bilinccsel rögzíted őket.
Sziasztok!
Gumi csövet,gumicsőbe,mivel érdemes ragasztani?
jó kis gép ez
nehogy azt hidd hogy játszok most tudtam csak kicsit pihenni és gondoltam amíg nem ugatnak megcsinálom a szorzókat van hogy 2 napig nem tudok vagy inkább nem akarok tankozni
nagyon ott van remélem lesz rá időm nem csak a jutyúbon látom ezt
Veled ellentétben én tankmentes napokat vezettem be mostanában.
Egyébként amit én csinálnék szívesen ma is az sajnos nincs itt a közelben.
http://youtu.be/Q4SHWXQBVL4
6. és ilyen amikor a td-k húzzák a meccset míg a hellcatek meg a heavy-k elbújnak pff
Én jó pár évig aikidoztam. (aztán a szakaszos váltó, később a folyamatos műszak miatt fel kellett adnom )
Mindennaposak voltak a duzzanatok, ízületi húzódások és a kék-zöld foltok.
Ha valaki egy kicsit is komolyabban gondolja akkor a fizikai erőnlétének is nagyon jó állapotban kell lennie, mert a mozgáskoordináció anélkül nem nagyon megy.
Viszont fénykoromban nagyon szerettem csinálni, mert a technikát pontosan alkalmazva heti 2x 1,5 órára valósággá váltak a Seagal filmek hihetetlennek tűnő mozdulatai. (igen, tényleg 1-2 egyszerű mozdulattal egy 13-14 éves kislány a földre tud kényszeríteni egy megtermett férfit, egyszer edzőtáborban egy vékony Dán kiscsaj valós küzdelemben pillanatok alatt szétcsapott három nem kezdő f&szit)
Egy könnyed (nek tűnő de valójában hihetetlen energiájú) ütés a megfelelő pontra (ahogy a vidin is) és valóban azt sem tudja az ellenfél hogy hol van.
A mester lánya 17-18 éves volt akkoriban és rendszeresen edzett velünk is.
Eleinte kezdőként egyikőnk sem nagyon akarta megütni vagy ilyesmi mert az milyen már, csak finoman csapkodott felé mindenki. Aztán amikor sokadszorra mondta hogy "b&szki akarjál már tényleg megrúgni, ne csak táncolj velem" akkor félgőzzel nyomtam valami támadás félét, majd nyaltam is fel a szőnyeget.
Látva hogy "hú b&szki ez tényleg komolyan gondolja és üthető" kategória, elő is jött a középiskolai verekedések lendülete és a végén már tényleg "pofán akartam vágni". Miután vagy ötödszörre is nagyot nyekkenve repültem pár métert, mélységesen sértett önérzettel úgy döntöttem hogy ezt érdemes lenne megtanulni.
Egy másik (erőszakosabb) csávót földharcban kis híjján megfojtott amikor az durvulni kezdett.
Szóval komoly dolog ez.
A mester (pár éve meghalt rákban ha jól tudom) kb. 130 kiló volt és úgy nézett ki mint egy elhízott TSZ elnök de amikor csak megfogta a kezünk vagy a csuklónk az olyan volt mintha egy hidraulikus préssel haverkodtunk volna.
Első teló hosszabíto 4cm emeléssel 41mm-es szárhoz.
Még a rugó előfeszítő csavar és a hatlapfej van vissza.
Lazán tolják de azért a lazaságért meg kell szenvedni
http://youtu.be/4u43pHH06UU
Mert biztos tuningolva akarták át adni neked Gyula
Én komplett karbisort cseréltem anno,a jobb szélső karbim állandóan szivárgott az úszóház el volt repedve,de az öntvény,nem a pohár!valaki nem kicsit megütötte.A súbertűk be voltak reszelve,műanyag gyűrű nem volt alattuk,kicsit gányolták előttem.
Köszönöm a tippet, már elvitte egy szerelő ismerősöm a karbisort, és csinálgatja. :)
Jó lesz ez, csak 1-2 dolgot rendelni kell hozzá(úszóház tömítés, stb). Alaposan áttakarítja, stb.. mindent amit lehet rajta.