Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szevasztok
Szegény Mesu
+
de lent van kocsiban, és 12 óra munka után már nincs kedve lemenni a kocsihoz
160-ast is tudsz?
Szia.Én slickket használok. Frissen vágva 5mm. kb 10000ft fogy, de ragad. Szeged környékén van. De szerintem felétek is.
Sziasztok
Sziasztok!
Hatso gumit honnan erdemes venni es miet?
Ha erre jársz 3 ezer,
+posta költség ha küldöm
Miki haccázasa.
Ez itt elöl mennyi hány ccm :D?
Nekem nem 3 szálam hanem 4 szálam van .. :D ugyan ezek a kék, piros, barna és még ráadásul egy kék-piros... és a kék-piros szakadt ki a helyéről
Mennyibe lenne, ha esetleg szükségem volna rá ?
Hali
Ha NEM-sikerül tudok adni kapcsolót
Valakitől, aki tavaly elég messzire merészkedett tapasztalásban.
Igen, a varadéró jó, én is szemeztem vele de az utasoldali felszállás miatt (mint utóbb kiderült, feleslegesen) elvetettem.
Nem tudom, ezt kitől idézted, de szóról szóra 1etértek vele

mekkora buziság, hogy egy rendes boxer GS még 10 évesen is 2M
Terepes haverom azt mondja, a Varadero a legjobb, de az V2 az nekem nem tecc, pedig sokkal olcsóbb, mint egy GS. Estleg, ha több a rossz út, akkor Transalp.
Rendben :) Köszönöm szépen a válaszod
...........
"- az FZR nem túrázásra való, arra kényelmetlen, ideges, és túl erős. Ha valaki 6-800 km-es utakat akar csinálni, olyasmit vegyen, mint az Ábrusé. Vagy BMW-t
- a full protektoros bőrruha nehéz 11 órán keresztül és csak ismételni tudom: túrára nem jó, oda egy vékony Cordura öltözet kell, az kényelmes egész nap, meg mellé esőruha.
- csomagot vinni FZR-en nehézkes, pókozgatni-genyázni, túrára túradoboz kell (mi véletlen, az arra készült motorokon épp az van )"...........