Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egyébként a kollégám megvenné a Gullivert, én meg szétnéztem hogy mit vennék mászkálósnak. (de asszem egyelőre semmit mert nincs rá keret, meg én sem tudom igazán hogy mit akarok)
Lassan? Szerintem te keversz ádámmal.
Linkeljek pár kényelmes túramotort amivel a 40 felettiek is elindulhatnak a városhatáron kívülre kar és vállgörcs nélkül?
Most vett nekem Thomas 4db gumigyűrűt a karbi pohárba,csak nem tudom hogy a méretét megkérdezte e ,remélem igen
Mi van? motort keresgélsz?
Jó lesz a mostani, majd megbeszélem csövivel, hogy ne menjünk gyorsan
Megújult a használtautó.
(tegnap még nem ilyen volt)
Erről az eredeti gykapcsolót már valaki levágta, de a legfontosabb, hogy az eltérő színűek ne érjenek össze, mint a képen valszeg az szívta le az akkut.
Sztem is meg lehet reparálni a rajta lévőt.
az engem is érdekelne fzr1000 karbiba milyen méretű a tömítő gyűrű
meg a 600ba is ha valaki tdja ne legyen rest megírni
Thomas!Méretet tudsz adni,persze a gumigyűrűkét ami a karbiba vettél
Hát a megjavításra nem tudok így látatlanul mit mondani de egy bontott gy.kapcsolót pár ezresért kaphatsz. (persze ne bontóban keresd)
Egyébként érdekelne hogy mik a tapasztalatok Kimkóval. Van olyan jó mint egy Japán?
Sziasztok
A mechanikájára kell figyelni mikor szétszeditek, mert kicsit macerás lesz visszarakni.
ohhohoooo hát egy város
Nagyon nagy rá az esély, hogy ezt fogjuk csinálni lehetséges, hogy utána már jó lesz ... De ha nem akkor nem tudom mi a baja :/
Az ügyes haveroddal szétkapjátok a gyújtáskapcsolót, visszaforrasztjátok a vezetéket és kész. Nem nagy ügy csináltam hasonlót, mert nekem is elengedett az egyik forrasztás a panelról.
Sziasztok !

Még tavaly történt, hogy egtyik percről a másikra elment minden áram a motorom ( FZR 1000 1992 évj. ) Rátettem a gyújtást 2-3 tekerés az önindítotól és nyekk.. azóta semmi. Zárlatra gondolok, hogy lehet az teszi ezt.. Ma itt volt a barátom vele kimértük meg megnéztük, hogy mi merre mennyi, amikor amikor odáig elértünk, hogy nem igen találtunk zárlatot, égett vezetéket akkor egyszer csak ez a kép fogadott minket ( lásd képen ). Ezt megcsináltuk utána volt egy pici áram ( olaj nyomás és az üres halványan világított ) és észre vettük, hogy a kék-piros vezeték az a gyújtáskapcsoló aljából kivan szakadva, de elég rendesen... Kérdésem az lenne, hogy nagy rá az esély, hogy esetleg ez a fő hiba forrása, ha igen akkor kb mennyibe kerülhet egy bontott gyújtáskapcsoló vagy jobban megérni ha megcsináltatnám ?

Előre is köszönöm a válaszokat :) Széles utat
Hali mindenkinek
Ne ilyen esős napot!
Küldtem mélt.
Minden oké, korrekt srácok ezek.
Az igazi motor.
szèp napot mindenkinek
új garázsom
Ha neked így jobb.