Az tény hogy én a saját gépemen nem használtam ilyet, viszont mentem már többször olyan géppel (08' fireblade és 09' gsxr 600 és nem csak egy karikát, a cbr nálam volt több mint egy hétig és a suzi is vendégeskedett itt már többször) amin ilyen volt.
Tapadni tapad, ha már elég meleg de addig viszont elég furcsán viselkedik és esőben is vigyázni kell vele mert hiába a belevágott "minta" lóf&szt sem tapadt mert nem melegszik fel. (a minta kb. arra elég hogy a rendőr ne vegye le egyből a rendszámot)
Tapasztalt kézben jól használható ha jó idő van de főleg kezdőként (mint arni is) az erőgépek között, én egyáltalán nem javaslom.
Persze ez csak az én véleményem.
A slick (kopasz) gumi a versenysportban használatos nagyon puha keverékű, minta nélküli gumi. (azaz a versenyzők is ilyennel nyomják)
Országúti közlekedésre hivatalosan nem használható de élelmes emberek vágnak bele a gyárihoz hasonló mintát és használják közúton is.
Én személy szerint nem támogatom a versenypályán kívüli használatát de ez csak az én magánvéleményem.
Az a pözsóm hirdetése akkorról amikor megvettem. A másik meg egy hasonló mostani.