Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem, kistesó.
Az a pözsóm hirdetése akkorról amikor megvettem. A másik meg egy hasonló mostani.
Az első linked mobilos volt.
Jó, segítek mert látom csak annak tűnik fel aki használja is.
Milyen nem volt Ábri?
Na jóccakát
Sejtettem, mert a multiplára rá sem lehet nèzni
Amúgy már más típust nézegetek.
Jó estét!

Thomas ez övön aluli volt!
Az tény hogy én a saját gépemen nem használtam ilyet, viszont mentem már többször olyan géppel (08' fireblade és 09' gsxr 600 és nem csak egy karikát, a cbr nálam volt több mint egy hétig és a suzi is vendégeskedett itt már többször) amin ilyen volt.
Tapadni tapad, ha már elég meleg de addig viszont elég furcsán viselkedik és esőben is vigyázni kell vele mert hiába a belevágott "minta" lóf&szt sem tapadt mert nem melegszik fel. (a minta kb. arra elég hogy a rendőr ne vegye le egyből a rendszámot)
Tapasztalt kézben jól használható ha jó idő van de főleg kezdőként (mint arni is) az erőgépek között, én egyáltalán nem javaslom.
Persze ez csak az én véleményem.
Ha elfogadsz egy javaslatot:Bridgestone battlax bt 016 pro-t ajánlottak nekem a hozzáértők.
Pedig szerintem jó,mert nagyon jól tapad viszont rövidebb az élettartalma!
A slick (kopasz) gumi a versenysportban használatos nagyon puha keverékű, minta nélküli gumi. (azaz a versenyzők is ilyennel nyomják)
Országúti közlekedésre hivatalosan nem használható de élelmes emberek vágnak bele a gyárihoz hasonló mintát és használják közúton is.
Én személy szerint nem támogatom a versenypályán kívüli használatát de ez csak az én magánvéleményem.
El is köszönök.

Jó éjt.
igen.
Nem rég végeztél?

Vége a melónak.
Szia Sanyi!
Most már csak várni kell. Hát azt tudok.

Köszönöm szépen!
Erről mi a véleményetek?
Mi az a slick?