Messze van. 3 seggel mennènk. első megálló Szentes, Második Pècs, harmadik a tengerpart. A Horvát rèszen szigoruan autópályán. Szerintem 3 napra nem olyan vèszes. A Papp szigetes hètvège is 900 km lett vègül...
Mivel ádám nem tudom hogy mit csinált a gumikkal, így nehéz erre válaszolnom.
Az első gumit én tettem fel, azt a 06-os cbr 600-ról kaptam (ahogy a benne levő akksit is, méregdrága cucc) ami talán 2e km-t ment amíg összetört. Azóta annyival ment többet amit a km számláló mutat. (emlékeim szerint nem túl sok lehet már benne)
A hátsót én vettem rá újonnan talán 2008-ban, km annyi van benne mint a számlálóban.
De minek akarsz te az Adriára menni? (tudod milyen messze van az? )
gumiról jut eszembe. Ha Ádám nem vett rá újat, akkor nekem kell foglalkoznom a gumikérdéssel, ha esetleg foglalkoztat az Adriára menés kérdése a nyáron?
Tiszteletem..... Gumi téma hmmmmm
A Kawán próbáltam a gyári utcai gumikat. Csúszkáltam össze vissza.....
A slick megoldás lett .... biztonságosabban tudok vele motorozni, mint mással. Lehet jobban fogy, de hidegen is jobban tapad. 3 gumit veszek 1 gyári árán.
Nincs mit.
Ez a gumi téma kb. olyan mint a "milyen olajat vegyek" kezdetű háború első mozzanata.
Beszélsz velük, elmész hozzájuk és ott sokkal könnyebb lesz dönteni minthogy itt mindenki elmondja hogy ő éppen mi alapján szeret vagy nem szeret gumitípust választani. (én általában az ár alapján szoktam de csak új gumit veszek)
Ez meg az enyém így jelzi, ha vacsora alatt be akar jönni a konyhába veri az ablakot, gyakran feláll teljesen 2 lábra, és közben bosszúsan néz minket, ahogy eszünk
De nézd csak meg hogy ez milyen közel van Nagykárolyhoz, én szétnéznék a helyedben itt is. (általában innen szoktam gumit venni mert nagyon jók az áraik és itt a kérdéseidre is választ kaphatsz.
Ez leginkább attól függ hogy te hogy akarsz motorozni, mit tartasz fontosnak. (tartós legyen, jól tapadjon esőben is, sportosabban akarsz menni vagy inkább túráznál, ilyesmik)
De 2011-ben ez sem volt rossz
Az első gumit én tettem fel, azt a 06-os cbr 600-ról kaptam (ahogy a benne levő akksit is, méregdrága cucc) ami talán 2e km-t ment amíg összetört. Azóta annyival ment többet amit a km számláló mutat. (emlékeim szerint nem túl sok lehet már benne)
A hátsót én vettem rá újonnan talán 2008-ban, km annyi van benne mint a számlálóban.
De minek akarsz te az Adriára menni?
Azért egy közel 200Le-s motoron kissé más a helyzet mint az átlag gépeken.
"• Naprakész kialakítás "
A Kawán próbáltam a gyári utcai gumikat. Csúszkáltam össze vissza.....
A slick megoldás lett .... biztonságosabban tudok vele motorozni, mint mással. Lehet jobban fogy, de hidegen is jobban tapad. 3 gumit veszek 1 gyári árán.
Ez a gumi téma kb. olyan mint a "milyen olajat vegyek" kezdetű háború első mozzanata.
Beszélsz velük, elmész hozzájuk és ott sokkal könnyebb lesz dönteni minthogy itt mindenki elmondja hogy ő éppen mi alapján szeret vagy nem szeret gumitípust választani. (én általában az ár alapján szoktam de csak új gumit veszek)
Nagyon köszönöm a segitséged!
De 2011-ben ez sem volt rossz
180/55 ZR 17 (73W) TL
BT 016 R Pro
Bridgestone
105 euro az ara.
http://youtu.be/Ma9D3rkolqY