Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csak mert lacitól. Persze értem.
Talán az ETZ "Krauser" csomagtartóra gondolsz ami eredetileg a Goldwingen volt a fekete dobozzal együtt és semmi köze sem volt az FZR-hez?
Sziasztok Adam fzr Debrecenben eladja a motorját?Mert érdekelne.
elkéred Ábrustól a robogóját
Hát azt nem tudom... valami motorom biztos lesz, FZR-nek lejár a müszije májusban.
De legrosszabb esetben megyek autóval, az kevesebbet fogyaszt, és legfeljebb bevárlak benneteket a nyaralóban
aha
a lelkesedéssel nincs gond. csakhát rendes motoros rutin sincs, és nem egyedül mennék, nameg a betegséget is magyarul súlyos izomgyengeségnek híják. Nem merem bekockáztatni.
Tőlem?
Meg esett is.
Sztem menni jó úton, akkor még lelkes a csapat
Haza meg lehet pálya, akkor már csak az a lényeg, hogy 1ben hazaérjünk
Csak hogy meglesz-e addigra a boxer?
már akartam kérdezni... a 600-hoz biznicelt dobozzal érkezett 3 db ilyen vasbigyó. az elvben neked az 1000-hez volt, de az hova való, vagy hogy?
Majcsak kibirom. Legfeljebb majd mesèltek róla.
Mér? Te is akarsz jönni?
Sztem Pécsett szerezzünk egy köztes szállást. Különben elég hosszú, nekem haza is az volt, pedig én bírom a gyűrődést, de elfáradtam (hiába, nem vagyok már 20 éves, 30 felett meg már ez van )
Autópályán nem jó menni mert lemaradsz pár jó kis eltévedésről, 30-40-nel való cammogásról, némi gazdatüntetésről és a helyi kisebbség alkoholmámorban úszó érdeklődő kérdéseiről.
Akkor az nektek 200, 220, kb.600, 3 napra, az se kevés, de ha Józsi ex motorját felkészíted (és nem esik ) akkor azon ki lehet bírni (egyenesebb üléshelyzet, lentebb lábtartó, szélvédelem)
És sietni se fogunk sehova
De én mindig mondtam hogy baj lesz ebből előbb-utóbb! (bár sose legyen igazam )
A Sanyi. :) meg kb. útbaesik
Pécs? Mér, mi van Pécsen? (Szentest még megértem mert ott jó a kávé )
Aha az biztos, hogy szívesebben nézném főzés közben, mint téged - persze csak mert jobban illik a kezébe a főzőkanál
Maradjunk annál, hogy Mlas főz. Mondjuk úgy nem a gasztronómiai tudása fogott meg.
Még élek..... elég...