Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

-Apa te tudsz főzni?
-Igen fiam ott van az asztalon.
-De apa ott csak egy üveg pálinka van!
-Szerinted az sütik b...meg!
itt a műanyag idomos azt mondta 3000 és holnapra kész a 600 fejidomja és nagyon faszán rend berakta pedig volt mit javítani rajta nem kell nekik a pénz
Nagyon köszönöm! Remélem sikerül majd hétvégén kibogozni a dolgokat.
Azért ne essünk túlzásba.

Sajnos a képek szarok, meg ennél jobban nem bontom meg, mert le kellene szednem a doboztartó konzolokat is. meg itt vannak kapcsolási rajzok
Tudsz esetleg rajzban segíteni?
Mindegy, majdcsak megoldom.
Hát én még nem gondoltam elővenni mostanában... ha nagyon rámjön a mehetnék, előveszem valamelyiket, ami kintebb van
Szóval az FZ gyújtása elég primitív, nem hiszem, hogy gond lenne kikeresgetned a drótokat rajz alapján, én ahogy nézem, a gyújtás 2 hengerenként teljesen elkülönül, csak az elektronika doboza közös.
Minden visszavonva, átadlak mlasnak.
Nem tom, ez eléggé sz&rul nagyítható fekete-fehér rajz és ráadásul németül van. (nem látom rajta a számokat)
Viszont találtam olyan blokk képet amin tényleg kettő van.
Lezsírozva bezony 2008 óta kb. 60km-t mentem vele (2x müszire a szomszéd faluba)
Nincs is hideg! Van vagy 12 fok már.. Természetesen bármikor jó az információ, csak a kíváncsiság ne furdalná az oldalamat annyira. Na meg a szikra.. az ami nagyon kellene.
De ezért mondtam hogy szakértsék meg az FZ-sek, mivel nekik van kéznél etalon. (azt el is felejtettem hogy neked is van egy lezsírozva a fészerben)
Akkor mijafaxt keres ott? hova megyen belüle a drót?
Pedig ott lett volna az embered.
Nem az a lényeg. A rajz szerint a gyújtáshoz nincs köze.
Józsefem, szörnyű hírem van: az én FZ-men is van mind2 oldalon
most néztem meg fotón
Ház nekem is van itt egy jól működő 1987 FZ750, meg is nézhetném neked, de kint még hideg van, le van takarva-pakolva baromira a garázs végében
1 hónap múlva ráér?
75 km
Pillanatragasztóval. Már közel fél éve így van, azóta rendszeresen járok a motorral, szerencsére nem hullott szét. (Kopp-kopp-kopp) . Viszont most már le szeretném fújni. Eredetileg elvittem egy szakemberhez, aki hivatalosan ilyen műanyagidomok ragasztásával foglalkozik, de ő azt mondta, hogy kuka; jobban járok, ha veszek egy másikat.
Milyen messze laksz Balmazújvárostól?
Értem.
Mivel ragasztottad össze a műanyag darabjait?
Hát.....oké.
Köszönöm! Istenkirályok vagytok! Várom emre hozzászólását, és iszom szavait!
Nekünk csak egy adag vizes polírpapír 8 flakon matt maestro festék és nitrohigító kellett és csodálatos fekete lett a vas
Van olyan ismerősöm, aki fújt régebben autókat, viszont ilyen "műanyagdarabokat" még nem. Egyszerűség alatt azt értem, hogy csak egy szín, nem kell színátmenet, nem kellenek bele csíkok, semmi, ami bonyolult. Mennyit érdemes ezért egy fényezőnek fizetni? Valamin muszáj spórolnom, és ha máson nem megy, akkor ezen...