Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Holnap megpróbálom.
De láttad volna anno az 500as milyen esőkbe ment és nem lett tőle baja
Pupu meg szimulál. fektesd le a földre hasra, és oda-vissza néhányszor taposd végig a hátát.
ha a trafó egyszer vizet kapott, a büdös életbe többet nem lesz jó.
az 1000-es trafójában is konkrétan belül a trafóban volt vizes,-olajos-oxidos trutymó.
csapd át rá az 500-as trafóját, ha megvan
amúgymeg szerintem ábrus szívesen segít, legfeljebb, majd szépen mosolyogsz rá.
Először gyanakodtam is arra. De az a múltkor volt. Most tök száraz időbe ugyanaz... 2 napja még ment szépen, most megint beadta az unalmast.

(Egyébként lehet, hogy az a legnagyobb baj, hogy eddig az volt, hogy apa szétszedi, összerakja, kész. Most meg anya szedi szét és rakja össze, apa max a gép elől néha asszisztál, és a motor alatt egy hanyag mozdulattal átcsúsztat egy 10es villást) De pszt

Más:
Szerintem Ábrus előbb adná el a lelkét az ördögnek, mint hogy mégegyszer az én motoromat szerelje
De neked van rendes motorod, vagy már a Kawa nincs? Nem mesélsz mostanában...
tegnap felkerűltek az idomok most jött ez!
Van érte egy faxa enduróm..... 750-es....
index kapcsolónak a forrasztásai elengedtek ès az istenèr nem tudom vissza forrasztani
Nem akarok itten okoskodni csak a tapasztalatomat írom le. régebben én is szenvedtem ezzel a 2-3 hengerezéssel egyszer csak kicseréltem a gyertyákat iridiumosra ,(semmi mást nem változtattam) attól kezdve nem csinálja egyszer valamelyik téli indításnál csinálta az első 1 percben.előtte majdnem mindennapos volt!
megáztál vele.
nem lehet mégis trafó?
(psszt... vidd le ábrushoz! )
Miért?
Karbit írtam, de az már kipucolva, szétszedve, összerakva, beállítva, ráimádkozva, rendben.
És mégse megy aminek mennie kéne
Kezdenek elfogyni az ötletek
Nálam okosabb (van ilyen? ) írta valahol, hogy pedig de. A csapon forog a görgő, azt kell kenni, és azért van ott a gyűrű, hogy ne jöjjön ki a cucc. De kijön, be meg nem tudod juttatni, csak melegen áztatással ("főzik a láncot")
Szal kivül befújod, tiszta szutyok minden, a görgő meg szárazon fut a csapon - kopik, lötyög majd már verődik is - és vége.
eggyütt èrzek veled! Èn jelenleg a világittással szìvok!
Hali
Szombaton jössz?
nemrég a trafót írtad.
akkor mégse az?
ahogy csövi mondja
az o gyűrű zárja be a kenőcsöt ami a gyárban bele lett rakva.
azért baj, ha megeszi valami subickolószer az o gyűrűt, mert utána nincs a mozgó felületek között kenés.
a láncparay csak a fogaskereken gördülést segíti
Szerintem meg pont nem kell belemenni a kenőcsnek azért van ott tömítő gyűrű. Kívül kell kenni, hogy ne egye meg a lánckerekeket, ott csúszik súrlódik igazán...
Jó estét!
3mas 4es hengerem az istennek nem akarja az igazságot és most jutottam el arra a szintre, hogy kezd már kicsit sok lenni, mert már minden lehetséges verziót kipróbáltunk és finoman szólva már a f*sznak sincs kedve 20adszorra szétszedni meg összerakni...
köszi!mieink is várják már a friss legelőt és az a vicces hogy ezek tényleg ezt csinálják ha friss legelőt kapnak,vidáman körbeszaladják hogy mekkora a legelő majd nekilátnak bendőt tömni
E sok xar megállós FZR helyett nem kell valakinek az enyém?
Eladó. És még sosem robbant le kopp-kopp
mitörtènt?
Én már agyaltam ezen... ha még1x láncot veszek, direk a mindenféle gyűrű nélküli natúrt veszem, mert azt könnyebb kipucolni és fele annyiba kerül - még ha felit bírja, akkor is jó vagyok.
A gyűrűseket (O, X, faxom) nem lehet rendesen kenni, mert nem megy be a csaphoz a kenőcs, kivül meg hiába fújkálod
köszönöm