Kérlek ne veszekedjetek,amúgyis itt minden téma előfordult már!Nekem nem gond az autós,állatos,építkezős téma sem,ki tudja lehet egyszer még nekem is lesz Béemwém.Jó pap holtig tanul.
Miért sértődnék meg?
Nem akarsz tankos témában nyilatkozni, tudomásul vettem. Mondtad hogy ne vegyek francia tankot de van olyanom is és nem félek használni.(nem mehetek mindig az IS-sel) Azt is mondtad hogy ez a játék nem nekem való, én ennek ellenére játszom vele. Egy ideje olyanokkal megyek együtt akik gyakorlott játékosok, ez sem jó.
Nem kerestelek játékban mert még mindig nincs mikrofonos fülesem és te azt mondtad hogy az kell.
Igen, felfogtam hogy béna vagyok kétezerakárhány játék után is mert a statisztikám rossz és csak a terhére vagyok (az épp aktuálisan kisorsolt idiótákból álló) csapatomnak de mégis kitartóan hülye vagyok mert játszom és tönkreteszem mások kemény munkáját.
Igen, tőled kérdeztem (egy kezemen meg tudom számolni hogy hányszor) mert azt gondoltam hogy tapasztalt játékosként közelebb állsz hozzám mint bárki más a játékban. Többször ez nem fog előfordulni, részemről a tankos témát lezártam.
dnák érte egy simson sr 80 motorkerékpárt 2000-es évjáratu!
- tirisztoros jelados gyújtás,tuning fötengely,amal karbi belsö
- rezós sport kipuf70/4 felömlös jó menet teljesitmény ezeknek
- köszönhetöen és kis fogyasztás remélem mehet a csere mett ezel
- joban jársz meg ugye a tiedhez papir sincs
- ja és ha tudoezeknek az árá akor sztem tudod hogy elég sokat ér
- én 160 ért vetem azota ráköltötem 60 ezret szoval már 220 -ba
- van nagyon pattent és szép pattika álapotú motor és eszt hamarab
- elvbirnád adni ha szeretnéd mint tiedet mert töben vesznek ijet
- mint nagy motort szoval nagyon jól jársz én a hejedbe nem
- gondolkoznák
-
- ez ugye 220 ezer
- ahogy irtad hogy gyorsan pénzre van szükséged it a lehetöség
- eladód eszt a motort hamarab is megveszik mivel eszt közúton is
- lehett használni szoval nagyon jól jár
- +ba még adok két darab szinte vadónatúj fég gázkonvektor anak 20
- ezer/db
- SZOVAL ÉN A HELYEDBE NEM HAGYNÁM KI NAGYON JÓ AJÁNLAT ZERINTEM
- MIND KETEN JÓL JÁRUNK EZIGY 260 EZER+10 ezer
Azt hittem ez egy dorgálás mert elmondtam Ábrusnak mit gondolok a dologról, de nem akarok én itt kioktatni senkit sem. Sőt az lenne a legjobb ha a tankos téma tankos topikban lenne. (meg a BMW-s is) Marháim meg nekem is voltak abban kicsit elfogult vagyok.
Nem akarsz tankos témában nyilatkozni, tudomásul vettem. Mondtad hogy ne vegyek francia tankot de van olyanom is és nem félek használni.(nem mehetek mindig az IS-sel)
Nem kerestelek játékban mert még mindig nincs mikrofonos fülesem és te azt mondtad hogy az kell.
Igen, felfogtam hogy béna vagyok kétezerakárhány játék után is mert a statisztikám rossz és csak a terhére vagyok (az épp aktuálisan kisorsolt idiótákból álló) csapatomnak de mégis kitartóan hülye vagyok mert játszom és tönkreteszem mások kemény munkáját.
Igen, tőled kérdeztem (egy kezemen meg tudom számolni hogy hányszor) mert azt gondoltam hogy tapasztalt játékosként közelebb állsz hozzám mint bárki más a játékban. Többször ez nem fog előfordulni, részemről a tankos témát lezártam.
Tenap lemostam szépen, és mentem egy kis karikát, és elbizonytalanodtam
Tényleg?
(Tudom, nem ide tartozik, de talàn ennyit elnéznek nekünk)
- tirisztoros jelados gyújtás,tuning fötengely,amal karbi belsö
- rezós sport kipuf70/4 felömlös jó menet teljesitmény ezeknek
- köszönhetöen és kis fogyasztás remélem mehet a csere mett ezel
- joban jársz meg ugye a tiedhez papir sincs
- ja és ha tudoezeknek az árá akor sztem tudod hogy elég sokat ér
- én 160 ért vetem azota ráköltötem 60 ezret szoval már 220 -ba
- van nagyon pattent és szép pattika álapotú motor és eszt hamarab
- elvbirnád adni ha szeretnéd mint tiedet mert töben vesznek ijet
- mint nagy motort szoval nagyon jól jársz én a hejedbe nem
- gondolkoznák
-
- ez ugye 220 ezer
- ahogy irtad hogy gyorsan pénzre van szükséged it a lehetöség
- eladód eszt a motort hamarab is megveszik mivel eszt közúton is
- lehett használni szoval nagyon jól jár
- +ba még adok két darab szinte vadónatúj fég gázkonvektor anak 20
- ezer/db
- SZOVAL ÉN A HELYEDBE NEM HAGYNÁM KI NAGYON JÓ AJÁNLAT ZERINTEM
- MIND KETEN JÓL JÁRUNK EZIGY 260 EZER+10 ezer
és nekem nem kelenek a papirjai
Ez beteg.....
Azt hittem ez egy dorgálás mert elmondtam Ábrusnak mit gondolok a dologról, de nem akarok én itt kioktatni senkit sem. Sőt az lenne a legjobb ha a tankos téma tankos topikban lenne. (meg a BMW-s is) Marháim meg nekem is voltak abban kicsit elfogult vagyok.
A tankos témához nem sok közöm van
Mert nem értem.