Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem lehet, mert megtetszene... Én is még wc-re is ezzel megyek... Aztán csak a pénzet kapnámmmmmm....
Hozd el, hagyd itt, megtesztelem ahol öten elférnek
Egy kis OFF
Az első ami lefüstölt azon hűtő borda se volt ami ma lefüstölt azon volt illetve a gyárin is volt.Érintkezni rendesen érintkezett mármint nem mozgott a kábel köteg a fesz szabályzóban.De az elektromossághoz nem értek.Lehet a kifolyt gyanta miatt volt nehéz szétszedni mert ez egész olyan volt mint az olvadt cukor.Köszönöm,hogy próbáltál segíteni!
na egy ilyen is volt
A gyári fesszabázlyzót alá tervezték a japánok,a generátor több áramot ad le mint amit le tud szabályozni,és hosszú távon nem bírja.A hűtése is kevés.Az enyém is rossz volt,csináltam saját fejlesztést,de a németek is gyártják hasonló kapcsolással,öt éve hibátlanul megy.(lekopogom!).Most is van négy félkészen csak nincs hozzá kétkomponensű műgyantám kiönteni.Viszont ha a csatlakozók ráolvadtak a fesszabályzóra,az érintkezési hiba,lehet a második fesszabályzó jó volt,csak a rossz érintkezés hevítette túl,azért halt le!
azt megmondom Feribáttyám hogy kellemessen elfáradtam! Remèlem sok ilyenben lehet rèszem
Szar melózni most,nem megy az idő.
No.. big:
rossz, törött pipa.
szálszakadt, felpuhult kábel
sztenderkapcsoló kiiktatva.
kókányolás hegyek a burkolat alatt
amit láttam javítottam. most megyen, nem áll le. de egytartósteszt ráférne
Sziasztok!
Olyan kérdéssel fordulok hozzátok,hogy mi lehet az oka annak,hogy lefüstölt a feszültség szabályozóm?A hiba legelőször úgy jelent meg,hogy nem szabályzott a gyári és forralta az aksit,rendeltem hazánkból egyet(után gyártott) ami bírt egy évet kb és lefüstölt!Tavaly ebay-ről rendeltem eredetit az kb 4000 km után füstölt le a mai napon úgy,hogy a kábeleket alig tudtam leszedni róla annyira szétolvadt!Mi lehet az oka annak,hogy lefüstöl?Válaszokat előre is köszönöm!
Üdv Jani.
Valakinek van eladó fékmunkahengere? Thunderace-re kellene :/
Innen Gyulus tőtsd le és telepíccsed és jácc
http://dl.wargaming.net/wot/ct...
Amikor még itt is volt marhavágás,egyszer hoztak be egy 11-mázsás bikát.El őször azt hittem ló,mert rövid szőrű és egyszínű barna volt,csak úgy fért be a felvezető karámba hogy mélyen lógatta a fejét.
Erről teszt szerverről már hallottam,de hogy lehet rá feljutni,és meddig működik?
ne tankozzá
Bazze a test szerveren olyan grafika van meg ezek a Xes tankok nagyon durvák
22 motor volt
A Krt 90km /Adony -Pusztaszabolcs -Velence Pákozd-kilátó -Sukoró -Velence-vissza Adonyig.Jó volt
Nálam sem csak szerelemből volt (van).
Csak gondoltam hátha. De ha nem hát nem