Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az szép! Az volt enyém csütörtökön lett kész.
Ezt én sem értem gondolom h hidraulikus es vissza engedi
A láncfeszítő hogy tudott tönkremenni?
Ha elzár a tűszelep, az úszó úszik és jó a karbi pohár tömítés akkor nem folyhat a benzin. Nézd át még egyszer.
Piszok szerencsés voltam eddig mert kilenc éve motorosok es semmi nem volt hiba .

Hüpp Na én meg sem szólalok akkor a kicsi bajommal. Részvétem!
Na halló ! Ne logjak ki a sorból itt szerelés miatt .... Tönkre ment a lánc feszítő es két szelep bánta .
De az lezár, mert a benzinszint meg jót mutat. Sőt, újak a tűszelepek
Nem zár el a tűszelep.
Ha ezt előbb látom...
A kád 109 kg volt
Hát nem kapkocc vele
A súbertűnél szivárog először a benzin. De amikor feltölt a pumpa akkor orrán-száján dől belőle a benzin, konkrétan spriccel kifelé a torokban lévő fúvókán. Aztán lecsillapodik, de a tűnél akkoris szivárog. Az még nem baj, mert nagyon kicsit szivárog, annyit elbír a motor. De amikor leállítom meleg motorral, párolog a karbiból valamennyi. Na amikor még nem hűlt ki, és úgy indítom, akkor van az, hogy telehugyozza nekem a blokkot, aztán az nyírja a gyertyákat. A nagy baj ez.Lehet azon a pumpán állítani? Vagy Pl Ti mekkora benzinszintről tudtok, mert kezdem úgy érezni, hogy a Manual-ban előírt szint nem OKÉ.
Segítsetek! Megvolt a pasztás letömítés, szépen minden egyben(kiderült, hogy még csak nem is a tömítés volt a baj...mert hogy)...ugyanúgy szivárog. Hát ehhez két kib..ás kell egyszerre, hogy én ennyit szopjak! (hm mennyi jó kis emotikon :D)
Reggelest!
Jó reggelt mindenkinek!

Egy régi zománcos kádat fel tudok ajánlani valakinek ha kell!
jó reggelt
Laci te kidobtál 1 jó kis kádat?
Szép Napot
nemtom milyen kutyák de jól néznek ki a kis haspókok
Jó lenne már látni. (azaz ne tökölj annyit )
Azaz nyugi, a tiéd gyári Genesis rendszer. Mindegyiken ilyen volt eredetileg. (enyémen is)
Csinálom. Idén kész kell lennie.