Előre? Behajtani tilos.
Jobbra? Jobbra kanyarodni tilos.
Akkor balra? Nem ,nem jó, balra kanyarodni is tilos.
Nos még itt egy stoptábla is ahol meg kell állnom.
Na akkor most merre, hová, kire? (ha egyik sem jó)
Szia! Nekem kínai féktárcsáim vannak,teljesen méretpontos,jó minőségű,sztem gyárival megeggyezik. 3 hét se kellett amig megjött.
Ja,és új a motyó,nem üt,5mm vastag az első. Sztem egy darabig örökös. Az én gépem sem mai darab,1987-es,de én dobtam rá ennyit. Másik motorom már úgysem lesz.
Vettem egy öreg FZ750 Yamaha-t, kicsit rendbe szeretném rakni. Új féktárcsák kellenének rá, de riasztó 60 eFt/pár árakkal találkoztam. Ebay-ról tudnék rendelni, de onnan fázom kicsit féktárcsát venni. Bontott eredeti tárcsa lenne - szerintem - a legjobb.
Nincs ötletetek, hogy lehetne megoldani költséghatékonyan, de megbízhatóan ezt a problémát?
Ha egyenes kormányt szeretnél akkor így is úgy is meg kell fúrnod kell így jó egy univerzális befogó is.Viszont cserélni kell a bowdeneket illetve a fék csövet is mert nem lesz elég hosszú.Valamint vágni a fejidomból hogy elforduljon a kormány.
A hátuljába pedig rövidebb kutyacsont kell.én is most cseréltem ki bár még csak egyszer mentem vele azóta.1cm-vel rövidebb csont úgy 4cm-t emel.
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, hogy ha szeretnék egy 1000-es fzr-re/3LE/ egyenes /krosz/ kormányt szerkeszteni akkor melyik típus kormánytartója passzol az fzr-felső kiflihez? Meg ha meg akarom elelni a seggét akkor kisebb vagy nagyobb kutya csont kell? Előre is hálás köszönet a válaszokért! Sziasztok!
Sem vita, sem sértődés, sem tüske nincs bennem, és szerintem nem is lesz. De hidd el, családosként teljesen másként látom, és másként fogod te is látni, ha valamikor lesz gyereked. Az élet másik oldalát hagyjuk, volt benne részem, és emiatt is ragaszkodom vakon a kölkökhöz. Ha nem gyerekről lenne szó, maximálisan leszarnám, de ők még sok mindenről nem tehetnek. Amúgy no para, csippantom a szókimondást, mégha nem is értek vele egyet
Oké, eljutottam egy pontra, ahol megfogalmazódott bennem valami és ezt csak egyszer szeretném veletek megosztani és utána részemről befejeztem.
Nem szeretnék semmiféle vitát szítani, senkivel nem akarok utálkozni.
Sokan nem gondoltok bele, hogy vannak dolgok, amik nem biztos, hogy mindenkinél ugyanúgy alakultak az életben.
Lehet, hogy rosszul reagáltam, lehet, hogy indulatból, de ez nem nektek és nem ellenetek szól.
Csak én a másik oldalát ismerem az életnek, tudom milyen jóformán család nélkül felnőni és tudom, hogy milyen érzés, mikor mindig a másiké a fontosabb. Nem kívánom bővebben kifejteni, mert nem ide tartozik és nem is várnám el senkitől, hogy sajnáljon.
Van az életnek egy másik oldala is, amit nem biztos, hogy mindenki ismer.
Úgyhogy ezúton bocs mindenkitől, aki magára vette és esetleg megbántottam ezzel az egésszel.
Inkább elindulok jobbra
Jobbra? Jobbra kanyarodni tilos.
Akkor balra? Nem ,nem jó, balra kanyarodni is tilos.
Nos még itt egy stoptábla is ahol meg kell állnom.
Na akkor most merre, hová, kire? (ha egyik sem jó)
Ja,és új a motyó,nem üt,5mm vastag az első. Sztem egy darabig örökös. Az én gépem sem mai darab,1987-es,de én dobtam rá ennyit. Másik motorom már úgysem lesz.
http://www.louis.de/index.php?...
Vettem egy öreg FZ750 Yamaha-t, kicsit rendbe szeretném rakni. Új féktárcsák kellenének rá, de riasztó 60 eFt/pár árakkal találkoztam. Ebay-ról tudnék rendelni, de onnan fázom kicsit féktárcsát venni. Bontott eredeti tárcsa lenne - szerintem - a legjobb.
Nincs ötletetek, hogy lehetne megoldani költséghatékonyan, de megbízhatóan ezt a problémát?
Minden ötletet előre is köszi!
Tomchy
A hátuljába pedig rövidebb kutyacsont kell.én is most cseréltem ki bár még csak egyszer mentem vele azóta.1cm-vel rövidebb csont úgy 4cm-t emel.
Valaki magyarázza el
Sokkal olcsóbb, mint egy pszichiáter!
Sem vita, sem sértődés, sem tüske nincs bennem, és szerintem nem is lesz. De hidd el, családosként teljesen másként látom, és másként fogod te is látni, ha valamikor lesz gyereked. Az élet másik oldalát hagyjuk, volt benne részem, és emiatt is ragaszkodom vakon a kölkökhöz.
Nem szeretnék semmiféle vitát szítani, senkivel nem akarok utálkozni.
Sokan nem gondoltok bele, hogy vannak dolgok, amik nem biztos, hogy mindenkinél ugyanúgy alakultak az életben.
Lehet, hogy rosszul reagáltam, lehet, hogy indulatból, de ez nem nektek és nem ellenetek szól.
Csak én a másik oldalát ismerem az életnek, tudom milyen jóformán család nélkül felnőni és tudom, hogy milyen érzés, mikor mindig a másiké a fontosabb. Nem kívánom bővebben kifejteni, mert nem ide tartozik és nem is várnám el senkitől, hogy sajnáljon.
Van az életnek egy másik oldala is, amit nem biztos, hogy mindenki ismer.
Úgyhogy ezúton bocs mindenkitől, aki magára vette és esetleg megbántottam ezzel az egésszel.
De tudod mit? Leszarom.
Ti így gondoljátok, én meg nem, oszt ámen.
Mindenki boldog lehet, hogy most aztán jól megmondtuk.