Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gyula bmeg, azért tartunk itt, mert az emberek a legkevesebbet sem hajlandók tenni a jövőjükért, a hétmilliárdot rég átléptük, és az állatvilág első törvénye, hogy az erős megeszi a gyengét.

A többiben igazad van
"én pl. 3 fiókon aktiváltam, közben egyszer sem kaptam pozitív visszajelzést, mégis megjelent az 50 arany (5-6 perc múlva)"
migyá gyorsan meghalok
Az is3-at két napja nem vagyok hajlandó beindítani.Nem győzöm pénzzel. A kv13-mal viszont egész szépen üzemeltem.
Egyelőre nem engedi. (időtúllépés, próbáld újra)
megvan én is sasolom 1folytába az oldalalkat
Majd ha jobb kedved lesz van még 25 napom a szakaszolós játékra
2 x 50 gold

HFR4SD839C

MB746VDM89
teszt szervert próbáltad már? nagyon baba
Én két napja sztrájkolok. B&sssza meg a wórgém.
Majd kéne szakaszolni IS3al valamikor lassan kész a küldetésem a kistankra
Képzeld a X-es szériába jobban játszok mint az összes többibe top3 90% 4000dmg++ hát ezt nem értem
T62A meg a waffentróger ami nagyon ráérzős lett
Látom gyulám tényleg körtepálinkás a mai nap.
Körtepálinkás jó napot,esik az eső.
Én nem megyek szavazni,teljesen mindegy ki lesz majd a vezető párt,semmi nem fog változni.A kincstár üres,senki nem tud adni,csak elvenni,az ígérgetésnek ne higgyen senki.
Tudjátok nekem mindig fáj ha vitáztok,de én megértem mindkét felet.Jaszi jó apa,ezért anyatigris módjára védi a gyerekeit,de az is fontos hogy nem csak mi élünk a földön,és bizony benne vagyunk a táplálék láncban.Lassan már hét milliárd ember lesz a földön,viszont éppen miattunk sok állatfaj pusztul ki,csökken az élletterük,természetes hogy egyre több embert ér támadás.
Reménykedjünk a legjobbakban.
Voltunk szavazni.
Sanyáé innen lett rendelve.
Konkrétan ezek amik a képen vannak de épp nem volt nekik raktáron és felajánlották hogyha megfelel, akkor tudnának küldeni olyat amik már a motoron vannak. (az drágább lett volna de ugyanannyiért odaadták mint ezeket a hullámos tárcsákat)
Kérdezz rájuk hogy van-e nekik FZ-re való, nagyon korrekt társaság, bátran rendelhetsz tőlük.
Sziasztok!
Megnyugtatok mindenkit a sas-os videó szerkesztett vidi,olvastam róla kb 1 éve
Mikről maradok le. Nem jó látni a szikrákat gyerekek!
Köszöntem Uraim!
Jól tudod.
Szia!

Tényleg szép...
Nem emlékszel véletlenül, hogy pontosan honnan jött?

Van egy ilyen találatom: http://www.ebay.com/itm/Rear-B...
Ezt hátsó féktárcsának hirdetik, de úgy tudom az FZ750 mindhárom tárcsája azonos méretű. Jól tudom, FZ-sek?

Tomchy
Fénylik, mint Salamon - ítélete!