Jó motor sok van. Különleges kevesebb.
Tudod, van a jó motor, aminek teszkó létra a lengőkarja, meg van a paralever háccsó felfüggesztés, és mihelyt ránézel, onnantól egyszerűen nem fontos, melyik milyen jó. Tudod, melyiket akarod.
Van valami tipped mi lehet a különbség '92-ig és '93-tól az 1000-es kuplunglamellák között? A legtöbb helyen megkülönböztetik még ha árban azonos is. Azért vagyok gondban mert az enyém forgalmi szerint 93-as, viszont a motorszám szerint állítólag 92-es.
Eszembe sem jutott volna ajánlani neked. Valóban hétköznapi gép de annak nagyon jó. (persze túramotornak nem igazán)
A bMW meg jó (bár te a rondafajtát választottad) én mindenképpen az RT-t vettem volna feldobozolva. (akár a kockablokkos akár a boxerből)
Tudom, te nem szereted a teljesidomost.
Szép gondolatmenet Majd ha lesz gyereked megérted amit Fábi mond. 2 gyerek mellett a 3. előtt 3 héttel tudom mit beszélek. Ez nem az állatkert, és nem is lesz soha az.r És nem is a saint exepueries kis herceg.
Én sem tudom mi van a mostani akksikkal. 4-et vettem az elmúlt 5 évben, mindig máshonnan más típust. Általában télen nyekkent meg mikor nem volt használva, pedig kivettem a gépből fűtött helyen volt 2-3 hetente rátöltöttem és a feszt is gyakran mértem. Akkor semmi baj nem látszott csak szezon elején visszarakva nem nagyon akart indítani, vagy csak nagyon nehezen. A mostanit ősszel vettem ez egy bosch és még jónak tűnik, de idén még nem próbáltam élesben.
Itt van a Viki lányom párjának a mocija. 2001-es 600-as Hornet naked. Most raktuk vissza az akksit bele,december óta nem ment. Másodikra tök egyenletesen indult.
Viszont most kapcsolok: Én úgy kértem tőlük hogy üzembe helyezve küldjék, azaz nyomják bele a savat és zárják le, mivel egyből be lesz építve. (meg nem ugathatnak hogy elqrtam valamit)
Lehet ezért lett 1 év.
Ott meg ahol te vetted fél évet ír erre is. (pedig itt egy év van ráírva a gari papírjára és annyit is mondtak mikor rendeltem )
A kettő az autóakksira van.
Tudod, van a jó motor, aminek teszkó létra a lengőkarja, meg van a paralever háccsó felfüggesztés, és mihelyt ránézel, onnantól egyszerűen nem fontos, melyik milyen jó. Tudod, melyiket akarod.
A bMW meg jó (bár te a rondafajtát választottad) én mindenképpen az RT-t vettem volna feldobozolva. (akár a kockablokkos akár a boxerből)
Tudom, te nem szereted a teljesidomost.
Szép gondolatmenet
Nekem olyan kell, ami Valamilyen. Végül is hobby
Lehet ezért lett 1 év.
A kettő az autóakksira van.