Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jólbeválasztós szép napot kívánok én is.
Schönen guten morgen...
Mindenkinek :szebb új napot
Nem emlékszem hogy valaha is le akartalak volna beszélni a BMW-ről.
Jó motor sok van. Különleges kevesebb.
Tudod, van a jó motor, aminek teszkó létra a lengőkarja, meg van a paralever háccsó felfüggesztés, és mihelyt ránézel, onnantól egyszerűen nem fontos, melyik milyen jó. Tudod, melyiket akarod.
Van valami tipped mi lehet a különbség '92-ig és '93-tól az 1000-es kuplunglamellák között? A legtöbb helyen megkülönböztetik még ha árban azonos is. Azért vagyok gondban mert az enyém forgalmi szerint 93-as, viszont a motorszám szerint állítólag 92-es.
Eszembe sem jutott volna ajánlani neked. Valóban hétköznapi gép de annak nagyon jó. (persze túramotornak nem igazán)
A bMW meg jó (bár te a rondafajtát választottad) én mindenképpen az RT-t vettem volna feldobozolva. (akár a kockablokkos akár a boxerből)
Tudom, te nem szereted a teljesidomost.
Amúgy a rendőrökkel semmi bajom,

Szép gondolatmenet Majd ha lesz gyereked megérted amit Fábi mond. 2 gyerek mellett a 3. előtt 3 héttel tudom mit beszélek. Ez nem az állatkert, és nem is lesz soha az.r És nem is a saint exepueries kis herceg.
Sztem szép motor.
Én is nézegettem ezeket most, de e olyan semmilyen. Munkaeszköz.
Nekem olyan kell, ami Valamilyen. Végül is hobby
900-asok meg aranyárban mennek.
Mentem olyannal (pont kékkel) nagyon finom kis műszer.
Tetszik nekem is,csak kicsi méretre.
Dehogynemjó. Hiszen honda!
En is tavaly márc vettem, most meg már xar volt. Ennyit bírnak, ugy láccik.
Én is tavaly ilyenkor vettem egy Varta akksit,de még műxik.
Az persze. Miért? Nem jó? Patent kis motornak látszik.
Én sem tudom mi van a mostani akksikkal. 4-et vettem az elmúlt 5 évben, mindig máshonnan más típust. Általában télen nyekkent meg mikor nem volt használva, pedig kivettem a gépből fűtött helyen volt 2-3 hetente rátöltöttem és a feszt is gyakran mértem. Akkor semmi baj nem látszott csak szezon elején visszarakva nem nagyon akart indítani, vagy csak nagyon nehezen. A mostanit ősszel vettem ez egy bosch és még jónak tűnik, de idén még nem próbáltam élesben.
Azért 0-2 ről fordítani 3-2re a wot vb-n fasza volt
Jó, de ez egy honda.
Itt van a Viki lányom párjának a mocija. 2001-es 600-as Hornet naked. Most raktuk vissza az akksit bele,december óta nem ment. Másodikra tök egyenletesen indult.
Viszont most kapcsolok: Én úgy kértem tőlük hogy üzembe helyezve küldjék, azaz nyomják bele a savat és zárják le, mivel egyből be lesz építve. (meg nem ugathatnak hogy elqrtam valamit)
Lehet ezért lett 1 év.
Ott meg ahol te vetted fél évet ír erre is. (pedig itt egy év van ráírva a gari papírjára és annyit is mondtak mikor rendeltem )
A kettő az autóakksira van.