Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na megye aludni tovább
azzal nincs gondom 8gb figyel

jó reggelt
Na megvan már,csata közben mi a rákért lép ki a játékból!Nézzétek a képen az üzenet panelt.Két nap kínlódás után végre kibökte!
Írók privit holnap jó? És akkor megbeszéljük a dolgot ha megyen
Hát annyi biztos h kell a cuccos, mert feltárás után bizony lyukak kerültek elő. Szivárog az olaj és a hátsó keréken köt ki
Hova kéne menni? Gondolom az egyik kis gurulás alkalmával lehetett volna.
Hali
Nem jöttél érte és nem jelezted,mi legyen vele?
Bár most este nyomtam 6-8 menetet de ki is léptem mert nem volt értelme rontani a statisztikát.
Az, bár mostanában visszaülve bele hááát, kell hozzá a türelem mert nem kimondottan lehet lerohanni vele az ellent.
Nekem sem megy mindig annyira sz&rul.
Nekem ilyenek jönnek össze mióta frissítettek
Ábrus mester,jó kis kávédaráló ez.Meglett volna a hatodik is,ha nem sietem el a lövést.
Mer eltankoztad
üdv! kedden,máshelyre viszem és átismegy.remélem
Hát ha nem hó vége lenne azonnal vinném,de most csak rezsire maradt keret.
Vettem egy gyári pözsó 406 tetőcsomitartót a vasra.
Ismerős helyzet,csak én még ki tudtam magyarázni.
Mert úgy nem volt hangos. (részvétem a bmv miatt)
Feri bátyám! Dajnos ez a dekli hót kuka. Tudunk akkor valamit oldani erre?
Az én FZm is átment a rövid ésnyitott Sebringgel, igaz, nem tudták beinditani
Az én kipumra meg új saválló borítás lett gyártva semmilyen jel nincs benne mindig átment a vizsgán, igaz nem is hangos. De mivel az egész motor japán belpiacos tartok tőle, hogy sehol nincs benne e betű...
Én meg itt árulgatom a szalon állapotú E-betűs R6 kiput egy tizesé, és nem kell senkinek...
szóval keddig gondoljátok meg, akkor megy fel az apróra, 15be
Meg van még a FZR Exup hátulja.
Akkor jó fej volt. Bent kifizeted a díjat+ elhúzza ès ki is vonatja aforgalomból. Így jártál jobban
szèp napot mindenkinek! Nem irigyellek! Èn is ezèrt parázok,mert csak egy nyitott martin sportdob van fent! Szerencsère mèg van időm!