Motoros nap volt ma nálunk. Ki is néztem, autóval
Ezek a rendőr fijugg jól tolták az R1200RTkkel, 3 m-en belül forgolodtak
Az egyiknek lábujj hegye ért le az FJRről (kb 165 volt), az is jól tolta, de bömbik sokkal jobban fordultak, ő is ezt mondta.
Tisztában vagyok vele,de iidén nem tudom cserélni.Ott van kollégámnál a vatta új nem használt AM3+ alaplap,9000-ért ideadná,de kell még hozzá memória meg proci,és úgy már sok.1990-ben raktam össze az első pc-met,(XT)végigjártam a létrát,de most kénytelen vagyok ilyen félmegoldást alkalmazni,pedig hosszú távra egy új,modern cucc az olcsóbb.
gépet cserélj, ne ramot vegyél.
ott volt az i3-as félkonfig mlas-nál. nem kellett senkinek, pedig jól adta.
próbálj valami ilyesmitbeszerezni ennél olcsóbban (nem lesz nehéz, mert ők nyilván keresni akarnak rajta)
ha ócsó és jó kell, még mindig s775-ös kiosztású lap dd3 ramos éri meg szerintem.(feltéve, hogy hozzájutsz)
nekem is ilyen van. 3 Ghz dual core és 8 G ram.
dd2-ből 2Gb annyiba kerül mind dd3-ból 4Gb
és 4Gb-el már el lehet játszogatni is.
Amikor mindenfelől lőttek akkor már mindegy volt,de mikor nyerésre állok,kilőttem már kettőt,vágtázok a harmadik felé,aztán hirtelen becsuk a játék a tankom meg ottmarad a nyíjlt mezőn,az ellenfél meg röhögve kilövi.Mire újra indul a játék már vége a harcnak,visszakapok egy roncsot,na ez szívás.
Az milyen szar lehet az ember harcol, lőnek rá mindenhonnan bármelyik pillanatban meghalhat, aztán egyszercsak azt veszi észre, hogy elfogyott a videokártya.
Erre pedig sokan nem figyelnek!
Asszem, Alt+Printscreen és akkor csak az aktív ablakot fotózza ki, vagy a paintos beillesztésnél az alap default képméreted túl nagy. (azé van a fehér baxás )
Ezek a rendőr fijugg jól tolták az R1200RTkkel, 3 m-en belül forgolodtak
Az egyiknek lábujj hegye ért le az FJRről (kb 165 volt), az is jól tolta, de bömbik sokkal jobban fordultak, ő is ezt mondta.