Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Motoros nap volt ma nálunk. Ki is néztem, autóval
Ezek a rendőr fijugg jól tolták az R1200RTkkel, 3 m-en belül forgolodtak
Az egyiknek lábujj hegye ért le az FJRről (kb 165 volt), az is jól tolta, de bömbik sokkal jobban fordultak, ő is ezt mondta.
90-ben XTd volt? Oszt hogy, akkor az 2-3 évi fizetés volt... Ilyen vastag csávó voltál?
Nekem is 4g van benne (win7 64 bit) de minden maxra van tekerve és megy simán. (bár gondolom ez főképp az 5850 érdeme)
És persze közben izzad a tankban.
Tisztában vagyok vele,de iidén nem tudom cserélni.Ott van kollégámnál a vatta új nem használt AM3+ alaplap,9000-ért ideadná,de kell még hozzá memória meg proci,és úgy már sok.1990-ben raktam össze az első pc-met,(XT)végigjártam a létrát,de most kénytelen vagyok ilyen félmegoldást alkalmazni,pedig hosszú távra egy új,modern cucc az olcsóbb.
gépet cserélj, ne ramot vegyél.
ott volt az i3-as félkonfig mlas-nál. nem kellett senkinek, pedig jól adta.
próbálj valami ilyesmitbeszerezni ennél olcsóbban (nem lesz nehéz, mert ők nyilván keresni akarnak rajta)
ha ócsó és jó kell, még mindig s775-ös kiosztású lap dd3 ramos éri meg szerintem.(feltéve, hogy hozzájutsz)
nekem is ilyen van. 3 Ghz dual core és 8 G ram.
dd2-ből 2Gb annyiba kerül mind dd3-ból 4Gb
és 4Gb-el már el lehet játszogatni is.
Ilyenkor simán bele kell verni egyet a monitorba. Sokkal jobb lesz utána hidd el.
Amikor mindenfelől lőttek akkor már mindegy volt,de mikor nyerésre állok,kilőttem már kettőt,vágtázok a harmadik felé,aztán hirtelen becsuk a játék a tankom meg ottmarad a nyíjlt mezőn,az ellenfél meg röhögve kilövi.Mire újra indul a játék már vége a harcnak,visszakapok egy roncsot,na ez szívás.
Feri bácsi, ment privi

Addig meg pucolgatom eztet a deklit. Kíváncsi vagyok lehet e még hizni belőle valamit.
Az milyen szar lehet az ember harcol, lőnek rá mindenhonnan bármelyik pillanatban meghalhat, aztán egyszercsak azt veszi észre, hogy elfogyott a videokártya.
Nem akartam már költeni rá,ez már hat éves gép,de idén nem tudom cserélni,muszáj még üzemben tartani.
Gyulám, a háború mindig pénzbe kerül
Igen,ennyiért adják,és nekem kettő kell mert párban kezeli a gép.Plusz helyem már nincs,majd a két 500-as modul helyére megy,így lesz 6GB.
Erre pedig sokan nem figyelnek!
Asszem, Alt+Printscreen és akkor csak az aktív ablakot fotózza ki, vagy a paintos beillesztésnél az alap default képméreted túl nagy. (azé van a fehér baxás )
Sajnos 64 bitese van

Attól függ, hány helyed van, meg milyen kell. DDR2 2GB 800MHz 6500 Ft + szállítás (kb. 1000) ha nem tudunk érte elmenni.
Nekem csak három,sejtettem hogy előbb utóbb kevés lesz.Sajna nekem még DDR2-kell,beszerezhető,de borsos ára van.
De csak akkor, ha 64 bites winfosod van
Ha 32 bites, akkor 3,7Gb , minusz a videókártya mérete!
Reggelt mindenkinek!
Reggelt!
Jó reggelt.