Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem így jó,mert asszonnyal csomaggal már össztömegnél vagyunk,kell a nyomaték.A végsebesség persze kisebb,de száguldjon az,akinek sürgős dolga van.
Ja,és elem van benne. Tartós elem. Panasonic.
Az enyémben fél éve megy az első elemme,pedig naponta használva van. Logitech M310. Az alján van egy kapcsoló,ha nem használom kikpacsolom. A Vicusé már egy éve megy,és még nem cserélt benne elemet,pedig azzal dolgozik az iskolában napi 3-4 órát is be van kapcsolva. Neki valami Genius van.

Az olcsó vackok nekem is tönkrementek 2 hónap alatt,gariban cseréltettem jobb minőségüre. Érdemes a jobbat venni,sok bosszúságtól kíméli meg az embert.
erről van szó?
Na nagy nehezen sikerült életre kelteni a vasat... már csak át kell nézegetni, és a külsejével kell foglalkozni... :)

jó oké bocsi!
Basszus akkor az olyan mint ha hátra 8-al nagyobbat raknál!

Úgy biztos még jobb de nem forog sokkal többet akkor?Így az eddigi fordulatot figyelve max 2-300 fordulattal forog többet nekem de városba is jobb így vele a közlekedés.
Nekem volt több is :a baj hamar lemerül az elem és már nem ugy mükszik. Előbb utóbb visszakel cserélni-hacsak nem akarod 2 naponta az elemet cserélni.Ha meg tölthető aksit raksz bele abból 2 garnitura kel minimum,aminek 2500/db és kel 6db
Csak nem fogaskerék,hanem lánckerék.Nekem 13-fogú van fenn.
Most miért? Tényleg jobb lett és 5-6000 fordulatról jobban ugrik.
A vezeték nélküli egér hogy működik? Elem van benne vagy akksi? Kéne nekem egy...vennék de milyet, melyiket érdemes?
Üdvölet!

Postafordultával ment a válasz.
komplett csere
Led index, vagy led égőt teszel az indexben?
Hali
Ment email.
Lesz a jövőhéten.
Az első lánckereket.
Cseréld le 13-ra,még jobban fog gyorsulni.
Meglehet. Van leded?
Te papper megvan még a ledes relé?
Meg új hagyma, meg retek.
Azt én is csipázom főleg egy kis reszelt tormával! az volt a reggeli itt is!
Az első fogaskereket 14-re.Tényleg jobb lett!
Te Mesu,milyen fogaskereket cseréltél a 600-ba,amitől erősebb lett?Ezt én is cserélném.
Mondjuk abból ez jó,hogy az arty-ra is igaz,tegnap egyszer se lőtt ki tüzér,pedig nagyon szórták körém az áldást.