Az enyémben fél éve megy az első elemme,pedig naponta használva van. Logitech M310. Az alján van egy kapcsoló,ha nem használom kikpacsolom. A Vicusé már egy éve megy,és még nem cserélt benne elemet,pedig azzal dolgozik az iskolában napi 3-4 órát is be van kapcsolva. Neki valami Genius van.
Az olcsó vackok nekem is tönkrementek 2 hónap alatt,gariban cseréltettem jobb minőségüre. Érdemes a jobbat venni,sok bosszúságtól kíméli meg az embert.
Basszus akkor az olyan mint ha hátra 8-al nagyobbat raknál!
Úgy biztos még jobb de nem forog sokkal többet akkor?Így az eddigi fordulatot figyelve max 2-300 fordulattal forog többet nekem de városba is jobb így vele a közlekedés.
Nekem volt több is :a baj hamar lemerül az elem és már nem ugy mükszik. Előbb utóbb visszakel cserélni-hacsak nem akarod 2 naponta az elemet cserélni.Ha meg tölthető aksit raksz bele abból 2 garnitura kel minimum,aminek 2500/db és kel 6db
Az olcsó vackok nekem is tönkrementek 2 hónap alatt,gariban cseréltettem jobb minőségüre. Érdemes a jobbat venni,sok bosszúságtól kíméli meg az embert.
Úgy biztos még jobb de nem forog sokkal többet akkor?Így az eddigi fordulatot figyelve max 2-300 fordulattal forog többet nekem de városba is jobb így vele a közlekedés.
Postafordultával ment a válasz.
Ment email.
Cseréld le 13-ra,még jobban fog gyorsulni.