Ezt a hegesztés dolgot ne erőltesd. mindkét anyát már mikor felfele lazítottam leszakítottam a segédvázról. ráadásul a trafót most adtam kölcsön pont !
május 23 vagy hogy a műszaki is lejár.
az oldalidom és a fejidom naggyából menthetetlen. lekék cserélni, hogy szép legyen.
Bukógomba... Ez van mindkét oldalt amit ott látsz.szerintem mikor Ádámhoz került nem ez volt fenn, ezért mondtam, hogy inkább fotózok.
Kész szerencse, hogy szegény Andinak egy darab csavart se adtam a 600-hoz. Volt miből pótolni. Csak ahány csavarhely, annyi féle csavar.
Amúgy azthiszem megbántam ezt a motort. ettől függetlenül megmarad, ha minden jól megy. Kár, hogy rámsötétedett, kerültem volna vele egyet.
Hát ez elég macerás és bonyolult menet. De egyébként most került hozzám kb 1 hónapja. Előtte kint volt a moci ausztiába. A tulajdonosa ott lakik. A moci az a talpán ment ki oda meg oda vissza járkált vele a manus... most kb 10 hónapot állt sajnos kint a hóba esőbe mindenbe, de ahoz képest egyben maradt. Mivel nem kell neki így úgy gondolta hogy eladja. És haza lett hozva. Még a papírmunka az még hátra van... Sőt amilyen ügyesek voltunk még a kulcsot is kint felejtette ausztriába... Majd ha letisztázódik minden és kialakul minden véglegesre akkor publikussá teszek mindent. Vételárat is és mindent.
Egyébként ha gondolod akkor a Facebook-on is meg tudsz keresni, Tari Gábor (Fityusz) néven.
Hali fiatalok
Kaptam fejidomot, de hiányzik az összes felfogató ,gondoltam a törött darabokból levágom és valami ragasztó masszával rögzitem. Na ehez kérek ötletet:milyen ragasztó képes megfogni ami tartja is a lámpát,meg nem esik szét
Így nézett ki a motor amikor elhoztam. Volt rajta kb 5 centi por még meg egy két dolog berozsdált meg ilyesmi. Most jöttem még csak rá tegnap hogy a flenijeim nem matt feketék hanem csak rá van rohadva a retek, de amúgy fényes fekete.
Ezt a hegesztés dolgot ne erőltesd. mindkét anyát már mikor felfele lazítottam leszakítottam a segédvázról. ráadásul a trafót most adtam kölcsön pont !
május 23 vagy hogy a műszaki is lejár.
az oldalidom és a fejidom naggyából menthetetlen.
Bukógomba... Ez van mindkét oldalt amit ott látsz.szerintem mikor Ádámhoz került nem ez volt fenn, ezért mondtam, hogy inkább fotózok.
Kész szerencse, hogy szegény Andinak egy darab csavart se adtam a 600-hoz.
Amúgy azthiszem megbántam ezt a motort. ettől függetlenül megmarad, ha minden jól megy.
Mikor jössz?
Egyébként ha gondolod akkor a Facebook-on is meg tudsz keresni, Tari Gábor (Fityusz) néven.
Kaptam fejidomot, de hiányzik az összes felfogató ,gondoltam a törött darabokból levágom és valami ragasztó masszával rögzitem. Na ehez kérek ötletet:milyen ragasztó képes megfogni ami tartja is a lámpát,meg nem esik szét