Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

1 nm járólap 1500 ft környèke. Mivel körbe egy sort az oldalára is akarok rakni. + ragasztó ès fugázó valamint èlzáró kb. 60 e Ft. Ezt haza kell hozni + 1eFt kör7l rakják nm-èt. Számold ki...
márvánnyal akarod burkoltatni?
Naggyából látszik az. 23 nm
A lèpèsálló nikecell túl puha szerintem. Ráburkolok, ès súly kerül a lèpèsálló enged, ès reped/törik a csempe
Miért mekkora?
Nem bontunk. Most visszafedni egy vagyon lenne. Ha csak leburkolom 100 pènz
5 ève tuti megvan. Akkor vettük, de szerintem 10+ ève megvan.
Mikori építésű? Mert lehet még süllyed! Ha viszont már meg van legalább egy éve az már beállt a helyére! De az is lehet volt egy kis föld mozgás és azért repedt meg. Én biztos,hogy ezek után "gondolom bontani nem nagyon szeretnél) rá huznék még egy réteget lépés álló nikecellel,és utána burkolnám! Ha pedig a pénztárcád engedi,akkor fával burkolnám le!
Az a baj,hogy nagyon sok mindentől függ!
Passz. Elèg precíz ès túlbiztosított az egèsz ház. Benne van szerintem aminek benne kell lennie
vasat tettek bele rendessen? miet?
gerenda mentén látszik belül, de fölül arra pont merőlegesen van egyetlen repedés ami szabadszemmel is látszik, és ott is csepeg be a víz.
öntött, írtam
Mindenképp meg kell nézni statikus szemmel,hogy milyen munkát végeztek a szakik! Kefni födémes?
de a flexi ragagasztó is csak egy darabig bírja!
hello! Szerintem repedni fog a lap is!
Hali!
Jó lenne tudni,hogy a repedések csak hajszál,vagy esetleg a gerenda mentén futnak-e?
Nem egy nagy történet,flexi ragival rakatod,mert az alapvetően fagyálló is! Flexi fuga és csókolom!
kőmívesek (Bakosi? ), Önjelölt kőmívesek (mlas? ) Na és mindenki aki érti.
Van nekem egy terasz/garázsom. betongerenda, beöntve a köze. Megrepedt a beton itt-ott bár, még semmi vészes, viszont... valamit csinálni kellene vele, mert 2-3 tél és megeszi az idő. repedés+víz+fagy Nem jók együtt.
A tervem, hogy veszek kültéri járólapot, és leburkoltatom a teraszt. Az jó ragasztóval és fugázóval vízzáró elvileg. Jónak tűnik, vagy vele reped majd a drágapénzér megvett járólap is? (természetesen körbe függőbe is felragasztatnék 1 sort, és az élre élzáról rakatnék)
Véleményetek?
tartok attól, hogy a segédvázat túlterhelem + lesz nekem most elég dolgom még, mire rendben a motor. A hátsó doboz is törött, karcos. Azt is lehet le kellene festeni. most nagyon benne vagyok.
De ha Téged érdekel esetleg, megnézem neked szívesen, de van elvileg nagy kocka koffered. Valami németes neve van.
Szerintem a konzol ugyan az, a motor meg egy Honda CX500.
Na valaki csatlakozik még a Balaton kerülős túrára?
Na igen. Nagy kèrdès hogy lehet megmókolni. Kösz a tippet.
Jó estéket!
Szerintem ha hibátlan és megvannak a kulcsok, akkor ez az ár sem sok, de én 35-nél többet nem adnék érte. A lényeg hogy a konzolnak milyen kialakítása van, könnyen tudod-e rögzíteni a motorra? Mert hogy nem FZR-re készült az tuti. Szerintem egy Hondán volt.