Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Babám, elgyüssz, oszt megnézöd, megfelel-e az elképzelésödnek, osztan megálkudunk
Nagyon baró
na lefújtam.
Ahogy Anditól tanultam, ügyesen matt feketére.
Remélem megmarad rajta a festék.
Na látja mennyit füttyögtem itten tegnap hogy útra indulok azt jönne e vaki. Azt senkisenemjött

Illetve nem látta senki.
Jaja azt én is néztem a képeiden. Az lovely cucc, marhajól néz ki.
Mivaaan? Mi lesz?

legfeljebb motorozok igaz?

Ha van akkor mem szenvedek itten.Hogyé adja kedveském a portékát?
ja értem!
Osan, asszem 48as.
Ha jól emlékszem 2500 magyar forint.
Rögzítve sehogy nincs mert élből ilyen "karikába" áll, én csak bedugtam és azóta ügyesen feszít ott a helyén
Ha kell, van hűtőm is, de már nem merek semmit nagyon ajánlgatni, mert a végén az lesz hogy... Nemtom.
Mindegy, nem lesz semmi.
Az első lámpánál körbe az a kütyü.
Milyen ledes lámpa keretet?
Egyébként erre céloztam reggel... nézz rá, merre mennek a hőcsövek
Ugye, ez úgy műxik, hogy a cucc felforr benne (gázzá), felszáll, lehűl, és visszafolyik a csőben, és kezd elölről.
Tehát alulról fel vezeti a hőt! erre itt hogy van? alul a borda, fent a proci el van baxva eleve (hatásfoka leromlik negyedére)
Zalman pl. így viszi a hőt a kártya fölé
szóval ezeket vedd ki. Meg ha tudod állítani a Catalistból a speedet, vedd le 5%-al, azt nem nagyon veszed észre, viszont hűl pár fokot.

Nagyobb hűtő oldaná meg, olyan, ami heatpájpal a káártya fölé viszi a hőt, és onnan ki lehet fújni.
M
Arhajó
Van egy nagyventi a ház elején.
Még a mappa másolással is nehézségei vannak szóval nem gondolom hogy tankozni kezdene.
Csak netezni szokott, semmi több. A gépe sem jó másra (AMD Atom 1,7Ghz, 1g ram, integrált alap vga)
Az xp-vel tűzfallal, féregirtóval annyira meg van fogva hogy a teljesképernyős jutúbos vidik is akadoznak rajta. (15-ös net van hozzá)
Akkó nem kell szétszedni, egyszerűen csak nem hűl a házban. Vedd le az oldalát, vagy tegyél bele plusz ventit, meg a hátán alul a slot takarólemezeket törd/vedd ki (akkor ott is jár az ájer )
Meg persze az egész PC ne legyen egy zárt szekrénybe berakva
Andika ha esetleg ezt elolvasod hol vetted a fzr-re azt a ledes lámpa keretet? és hogy van oda rögzítve?
Valami kicsi Linuxot akkor - vírus meg lassulás nem lesz, stabil rendszer az igen, de ha mégis akar mást is, akkor orál lesz
No nem azért, mert a Linux ne tudná, hanem mert ő sem ért hozzá, és te se tucc neki segíteni
Képeket, pdf-et, doc/xls-t nézni tud, meg ugye a WWW, de akkor sok mást ne akarjon, akkor nem lesz gond.
Itt is! Még jó hogy kocsival mentünk az anyósékhoz mert a motorra ráfagytam volna.
Ha olyankor megfogom a rézcsövet akkor villámgyorsan el is szoktam engedni.
Az jó, csak 2 napja (mióta hazajöttem Pestről) szélvihar meg eső van úgyhogy nem mertem elmenni messzebb.
A biztos mert a kép 2012-ből való.
Apám gépén XP van és arra gondoltam hogy átcsinálnám neki linukszra.
Szerinted mennyire jó ötlet? (csak netezik semmi több)
Nézd meg kézzel, mikor a softver forrónak mutatja, hogy a borda milyen.
Ha forró, akkor OK, csak nem győzi hűteni a kicsi borda.
Ha nem olyan meleg, akkor nem mén át a hő a bordára, na akkor jön a szétszedés, megigazítás, új zsír alá.