Osan, asszem 48as.
Ha jól emlékszem 2500 magyar forint.
Rögzítve sehogy nincs mert élből ilyen "karikába" áll, én csak bedugtam és azóta ügyesen feszít ott a helyén
Egyébként erre céloztam reggel... nézz rá, merre mennek a hőcsövek
Ugye, ez úgy műxik, hogy a cucc felforr benne (gázzá), felszáll, lehűl, és visszafolyik a csőben, és kezd elölről.
Tehát alulról fel vezeti a hőt! erre itt hogy van? alul a borda, fent a proci el van baxva eleve (hatásfoka leromlik negyedére) Zalman pl. így viszi a hőt a kártya fölé
Még a mappa másolással is nehézségei vannak szóval nem gondolom hogy tankozni kezdene.
Csak netezni szokott, semmi több. A gépe sem jó másra (AMD Atom 1,7Ghz, 1g ram, integrált alap vga)
Az xp-vel tűzfallal, féregirtóval annyira meg van fogva hogy a teljesképernyős jutúbos vidik is akadoznak rajta. (15-ös net van hozzá)
Akkó nem kell szétszedni, egyszerűen csak nem hűl a házban. Vedd le az oldalát, vagy tegyél bele plusz ventit, meg a hátán alul a slot takarólemezeket törd/vedd ki (akkor ott is jár az ájer )
Meg persze az egész PC ne legyen egy zárt szekrénybe berakva
Valami kicsi Linuxot akkor - vírus meg lassulás nem lesz, stabil rendszer az igen, de ha mégis akar mást is, akkor orál lesz
No nem azért, mert a Linux ne tudná, hanem mert ő sem ért hozzá, és te se tucc neki segíteni
Képeket, pdf-et, doc/xls-t nézni tud, meg ugye a WWW, de akkor sok mást ne akarjon, akkor nem lesz gond.
A biztos mert a kép 2012-ből való.
Apám gépén XP van és arra gondoltam hogy átcsinálnám neki linukszra.
Szerinted mennyire jó ötlet? (csak netezik semmi több)
Nézd meg kézzel, mikor a softver forrónak mutatja, hogy a borda milyen.
Ha forró, akkor OK, csak nem győzi hűteni a kicsi borda.
Ha nem olyan meleg, akkor nem mén át a hő a bordára, na akkor jön a szétszedés, megigazítás, új zsír alá.
Ahogy Anditól tanultam, ügyesen matt feketére.
Remélem megmarad rajta a festék.
Illetve nem látta senki.
legfeljebb motorozok igaz?
Ha van akkor mem szenvedek itten.Hogyé adja kedveském a portékát?
Ha jól emlékszem 2500 magyar forint.
Rögzítve sehogy nincs mert élből ilyen "karikába" áll, én csak bedugtam és azóta ügyesen feszít ott a helyén
Mindegy, nem lesz semmi.
Ugye, ez úgy műxik, hogy a cucc felforr benne (gázzá), felszáll, lehűl, és visszafolyik a csőben, és kezd elölről.
Tehát alulról fel vezeti a hőt! erre itt hogy van? alul a borda, fent a proci
Zalman pl. így viszi a hőt a kártya fölé
Nagyobb hűtő oldaná meg, olyan, ami heatpájpal a káártya fölé viszi a hőt, és onnan ki lehet fújni.
Csak netezni szokott, semmi több. A gépe sem jó másra (AMD Atom 1,7Ghz, 1g ram, integrált alap vga)
Az xp-vel tűzfallal, féregirtóval annyira meg van fogva hogy a teljesképernyős jutúbos vidik is akadoznak rajta. (15-ös net van hozzá)
Meg persze az egész PC ne legyen egy zárt szekrénybe berakva
No nem azért, mert a Linux ne tudná, hanem mert ő sem ért hozzá, és te se tucc neki segíteni
Képeket, pdf-et, doc/xls-t nézni tud, meg ugye a WWW, de akkor sok mást ne akarjon, akkor nem lesz gond.
Apám gépén XP van és arra gondoltam hogy átcsinálnám neki linukszra.
Szerinted mennyire jó ötlet? (csak netezik semmi több)
Ha forró, akkor OK, csak nem győzi hűteni a kicsi borda.
Ha nem olyan meleg, akkor nem mén át a hő a bordára, na akkor jön a szétszedés, megigazítás, új zsír alá.