Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A telefon másik vége csak Horvátul volt hajlandó értetlenkedni, pedig a Martina szerintem bármilyen nyelven érthető.
Mindegy, bepróbálkozom az oldalon alul.
Nekem ez csak a tegnapi kb. 90%-a szemét, meg se nyitom

Csövinek: ez csak az egyik profil, van még kettő
Ott van az oldal alján a kapcsolat űrlap,ott tudtok neki üzenni.
Emlegette Mlas az emailokat,eszembe jutott hogy én is már rég néztem meg a sajátomat,149-et néztem át és töröltem.
Hö-hö-hö jót nevettem

Cső, neked milyen a BMW-d? mert egy másik topicon egy ember épp ajánlgat R45 kimaradt cuccokat, neki már nem kell.
Ez az, akkor mi a kveszcsönsz? Írj neki ebben a formban, és kész... válaszolni emilen fog úgyis, és máris megvan a címe.
De ott a telószám is, végszükség esetére.
Mondjuk nekem küldtél egy ilyet tavaly de a kiscsaj konkrét mélcíme nincs rajta.
Lehet külön mappákat csinálni fontosabb leveleknek, azt tudtad?
Basszus, nem találom az emileket nem tudom visszanézni, mert februárban másik levelezőrendszerre álltam át, és a tavalyiakat nem töltöttem bele (én évi 8-10e levelet kapok kb. évente törlöm)
A szállás linkje el volt mentve, de arra most hibát ad... pedig itt találtam anno.
De nyugi, még nem adom fel
Sztem ez kiváló ötlet.
Megírtam a mélt aztán hoppá, nincs hová elküldeni.
Nincs, de elő tudom keresni sztem.
M8-am volt,de eladtam mert nagyon sérülékeny,a sebzése ezen a szinten nem rossz.Amúgy jó reggelt.
László, megvan neked a horvát kiscsaj mélcíme? Írtam neki mélt de most látom hogy nincs itt a címe.
Így már oké.
Ez nem tankos oldal. (nem figyelsz)
Ja de igen m8a1 vonal jó t49 fasza kis dög na de utána a hellcat az a király
nemtom nem volt 1 sem
gondolsz amit akarsz tomato
T40 vagy M8A1? (egy szóban )
Ez nem tankos oldal.
Egyébként azt akarod mondani virágnyelven hogy noob vagyok mert nekem nincs ilyenem?