Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én azt hittem, tanú...
Mán a visszavàlaszra adott válasz is megvan
Jézus mikről maradok le

Nemsemmi!
Akkor csak kigyógyul már lassan ebből a nyavalyából
Van rajta még némi cucc de a rendszeres vízcsere és a Cloroxos szűrőtisztítás működni látszik.
A szűrőt szétszedve bele szoktam tenni egy kancsó Cloroxos vízbe és járatom úgy 10 percig (leold róla mindent) majd egy vödör tiszta vízben elöblítem hogy ne maradjon rajta vegyszer.
A szivacsot nem merem így kezelni mert félek hogy bárhogy elmosnám, maradna benne némi vegyszer.
Szóval úgy tűnik hogy javul. (étvágya van és elég virgonc az utóbbi időben)
Egyébként hogy van a beteg?
Talán azért mert esetleg mást meg igen.
Mi is válaszolhattunk volna egy egyszavas kérdéssel a kérdésedre úgy ahogy pl. te mlasnak de rám pl. ez nem jellemző.
Akkor örüljünk együtt.
Minek, engem nem zavar.
Szerintem bárki rákérdezhetne, legfeljebb nem kapna kielégítő választ.
Az meg hogy itt pár sorban hangosan gondolkodunk az nem tudom hogy mennyiben befolyásolja a fórum életét.
Ebből a stílusból nem ártana visszavenni néha.
Az jó, mert így az a bunkó hülye fasz aki rákérdez.
Nem, nem zavar.
Rendben, még úgyis van addig 8 hónap
Ez engem nem érdekel, de a kérdésemre meg nem kaptam választ.
Szóval mindegy, még nem tudom hogy mi legyen. Majd visszatérünk rá.
Ez azért erős túlzás
Titeket sem zavar hogy kurvára senki nem kíváncsi az oldalakon át tartó tankos faszságokra.

Ábrus lesz a gyerekem keresztapja.
Van még kérdés?!
Engem nem zavar mivel motoros téma. (de ha tankos lenne akkor sem zavarna )
Azért nem ment "kösz, nem" mert még nincsen "kösz, nem". Így egyelőre nem tudtam(dok) mit írni.
A barátság meg nagyon szép dolog de mindenféleképpen sokkoló, mikor közlik veled hogy ennek köszönhetően kaptál egy tengerparti villát Kaliforniában.
Titeket egy cseppet sem zavar hogy egy nyilvános fórumon virágnyelven beszélgettek azért hogy senki se értse amihez egyébként sincs semmi köze, és amit privát csatornán ragyogóan le lehetne rendezni?

Vagy szeretné valaki ha egyesek érdeklődnének azután amiről direkt nem tesznek neki említést sem?
Felénk ezt barátságnak hívják, nem megtiszteltetésnek

Pontosan tudom, hogy a válasz negatív, mint ahogy te is azt, hogy ha nem rólad lenne szó, akkor ez az egész így ebben a formában szóba sem kerülhetett volna. Én meg csak annyit vártam, hogy "kösz, nem", annyira pedig már ismersz, hogy nem lett volna semmi negatív következménye, harag, vagy bármi hasonló.

De tekintettel arra, hogy a vonal másik végén Ábrus van, így akár az is megeshet, hogy van még egy csavar a történetben... De inkább nem gondolkozom tovább.
szèp estèt mindenkinek!