Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Várjál,az Fzr-nek alu hűtője van ha jól emlékszem,azt nem lehet forrasztani,legfeljebb hegeszteni,de az is trükkös.
Üdvözlet! Na nekem nem tartott sokáig a motorozás. Most meg a hűtő ereszt. Kérdés: Szabad ezekbe a gépekbe hűtő tömítőt önteni, vagy forrasztani kell ezt is?
Egy időben.
Szóval PCGURU és fekete CD másoló
Ez a kigyúrt nagyBMWs korszak után volt?
Meg egy időben 3 lemez is íródhatott rajta.
Video tömörítés.
nekem thermaltake tidewater 2-es volt beszerelve.
ha nem játszottál miért kellett víz hűtés?
Nekem is volt egy olyan 10 éve, mikor még érdekelt...
Abban nem volt szivattyú, thermo elven keringett ujjnyi vastag csövön, a hűtő a gép tetején volt kivül.
Ez volt az. Most a gyereké.
Soha nem játszottam a géppel,ahoz hülye vagyok. Nem kell nagy gurunak lenni ahhoz,hogy a neten vegyél mjndenhová vizes hűtő blokkokat,és utána egy uveg tartályba egy merülő membrános szökőkút szívattyót beletegyéj,jívülre egy hűtéstechnikai boltban kapható kis méretú höcserélőt csavarozzál,majd azokat csővel összekösd. Víz bele,aztán már megy is a dolog.
Ekkora PCGURU voltál fiatal korodban?
Mik kiderulnek... Tankos játékban hol állsz?
Voltam futni.
Nekem az egész pc-t víz hűtötte. A proci,vga,memóriavízzel hűtve,plussz keringetó szivattyú,és 2 lizeres víztartály,és még kint a gép hátulján egy hőcserélő ventivel hűtve.
Sztem sose. Csodálkoznék, ha Józsi szétbontaná a gyári kártyát...
Az a legjobb. Becsövezve a proc meg a VGA, kint egy nagy radiátor, no venti, és kész. Így halk...
Vagy egy BTX ház, alaplap renccer, az jobb, csak drágább, mert csak márkásban létezik.
Mikor volt újra pasztázva a hűtőborda?
Én is tettem plusz ventit a házba,és a vinyón is van,viszont a HD7750-es kártyán nincs venti csak egy izmos borda.Olyan kicsi a fogyasztása hogy nem kell rá venti.
Nekem az xbox360 gpu ját víz hűtötte.
Na az halk volt
Sziasztok
Első képen a gyári a többin a twinturbo asszem nem kell magyarázni a különbséget.
Nekem 4x120 és 1x90 cm venti van bent elöl 1 hátul 2 120 tetőt kivágtam és oda is raktam 1 120ast oldalt 90es
Szebb napot